Зимни якета и палта за момичета

Имате ли у дома малки момиченца, които обичат да се обличат в духа на последните тенденции? Направете ги щастливи. Вземете им дизайнерски зимни якета и палта за момичета за най-студените дни от годината. Независимо дали сте избрали любимото си розово, червено, лилаво, тюркоазено или сребристо, помислете за топлина, актуален моден стил, функционалност и декорация.

На пръв поглед ще ви допадне зимното розово палто за момичета с фини шевове и плътна качулка до коляното. Тя не само ви топли, но и изглежда просто зашеметяващо. Модерно зимно яке с разноцветни райета и асиметрично закопчаване може да се носи и в училище. За всеки случай червеното зимно яке за момичета, покриващо задните части, ще се хареса с металните си декоративни елементи. Спортните дейности не могат да се осъществят без зимно яке за сноуборд или ски, което отвежда влагата от тялото и се отличава с модерен дизайн и функции за безопасност. Изберете от размери 152, 158, 164 и 170!

По-дълго черно ватирано зимно яке за момичета Volcano J-Billa

Това е като топла прегръдка в студен зимен ден. Но нека бъдем реалисти, не става дума само за топлина. Искаме и стил, а якето Volcano J-Bill го осигурява. Черният ватиран дизайн крещи изтънченост, а по-голямата дължина добавя нотка елегантност. И дори не ни карайте да започваме с частта от името, наречена Volcano. В края на краищата, кой не би искал да се чувства като огнена природна сила, докато е загърнат в уютно зимно яке?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Момичета розово зимно яке за планините Nike

Когато става въпрос за стилно и функционално зимно облекло за вашето малко момиче, не търсете повече от розовото зимно планинско яке за момичета от Nike. Това не е просто някакво яке, това е изолираното яке за момичета Nike NSW SYNFL HD JKT G, специално разработено за преходния сезон. То е перфектната комбинация от стил и комфорт, за да изглеждат малките ви принцеси елегантно и да се чувстват топло.

Цена към момента на прегледа: 144,90 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Модерно ватирано яке за момичета с малък печат

Уж малките момиченца искат да се харесват и да бъдат момиче за шоу благодарение на хубавите дрехи. Докато външният вид е важен за детето, функционалните характеристики са важни за родителите. Тук е представен модел на зимно яке, което има и двете възможности.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Ватирано яке за момичета с топла изолация и качулка

Gelert Storm Parka Jacket Junior Girls е с високо качество. Модерно зимно яке за момичета с уютен и топъл вътрешен полар осигурява защита от студа. Има практични джобове и 4 отпред. Ватираното яке е оборудвано с практична качулка, която предпазва от вятър, сняг и дъжд.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Момичешка ватирана парка с качулка и кожена тапицерия

Парката с качулка за момичета привлича погледа от пръв поглед с красивия си ягодов цвят. Подходящ е за всички. Дори малките момичета обаче искат да бъдат харесвани, те са момичетата на шоуто. В тази стилна зимна дреха всяко момиче ще дефилира много. Момичешката парка е с практична дължина, която не само запазва детето сухо и топло, но и предпазва гърба от студ.

Цена към момента на прегледа: 81 лв