Зимни якета и палта в цвят каки

Не сте почитатели на ярките цветове, но не искате да изглеждате като сива мишка? В такъв случай зимните якета и палта в цвят каки определено ще привлекат вниманието ви. Младите котки ще бъдат запленени от армейския стил, а по-възрастните жени – от класическия цвят каки, създаден чрез смесване на кафяво и зелено. Хаки е един от природните нюанси и несъмнено е земен до прашен.

Едно небрежно зимно яке в цвят каки или модерно палто до коляното с асиметрично закопчаване ще подхожда на модерните жени, които обичат комфорта. С прилепналата си кройка, голямата кожена яка и модерните джобове с украшения якето каки не е само за младите. Дългото палто в цвят каки с бяла кожа и големи джобове е идеално за всекидневно носене. Якето в цвят каки с дължина до коляното и леко пристегната талия ще се погрижи женските достойнства да изпъкнат, а зимният модел с ребра и кафява качулка ще бъде оценен от всички поколения жени по всяко време!

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Функционално яке за открито с подплата от плюшено мече

Дамско функционално яке за открито в много красив, впечатляващ и уникален цвят бордо меланж, който ще ви накара да заблестите. Бъдете звезда дори и в зимния дъжд и облаци. Дори цветът на дрехите ни обаче оказва влияние върху настроението ни. Оптимистичният цвят определено допринася за настроението ви.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв