Зимни якета за сноуборд

Днес можете да избирате от широка гама зимни якета за сноуборд. Въпреки това те се различават помежду си в различни детайли. Преди да купите зимно яке за сноуборд, помислете колко често ще го използвате. Цената е основен фактор. Дамите се фокусират върху цветовете и дизайна, а господата се интересуват от техническите характеристики. Уверете се, че сте взели предвид водоустойчивостта, паропропускливостта, вентилацията и подлепващите шевове. Снежният пояс или снегоуловителят също има своята роля. По-скъпите модели имат подвижен колан, а по-евтините – фиксиран. Вентилацията може да бъде в подмишниците или на гърба. Парите от тялото трябва да се отделят от него.

Зимните якета за сноуборд пасват като ръкавица в планината, но са чудесни и за ежедневно носене. Студът и мразът не са само в планините. Цветовете на зимните якета за сноуборд са разнообразни. Някой предпочита едноцветни елементи, друг – с щампи, трети – в смели нюанси. Много популярни са моделите, които се носят на главата и с класическо закопчаване. Сноубордът е тясно свързан с модерното обличане, така че зимните якета трябва да са модерни.

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Топло бордо червено ватирано зимно яке с кожа

Насладете се на зимния студ с нашето топло ватирано зимно яке в бордо червено, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това внимателно проектирано яке е не само привлекателно за окото, но и практично. То е изработено от ватиран материал на зимния модел и ще ви държи идеално топло дори в най-студения климат. Несменяемата му качулка добавя допълнителен слой защита от природните стихии, а сваляемата изкуствена кожа, с която е обточена качулката, осигурява допълнително докосване на елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 158 лв

Леко но топло ватирано зимно яке с пух за планината

Представете си тръпката от това да стоите на върха на ски пистата, а около вас да духа леден вятър, който заплашва да изсмуче топлината от тялото ви. Но вие сте невредими, сгушени в леко, но топло зимно ватирано яке. Това не е обикновена дреха, а чудо на съвременния дизайн, броня срещу природните стихии. Леко като перце, но с много синтетичен пълнеж, то е пашкул от топлинен комфорт, който ви прегръща, докато преминавате от топлото помещение към хапещия студ навън.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Сиво-синьо дамско зимно яке с асиметричен цип

В този случай дамското яке Alife & Kickin Kiddo A WMS е правилният избор. Якето привлича погледа както с комбинацията от материали, така и с изпълнението си. Стилен модел в популярния син цвят, който подхожда на всички, независимо дали сте блондинка, брюнетка или червенокоска.

Цена към момента на прегледа: 183 лв

Дамско зимно яке Gelert Shield Jacket Ld91 с огромна отстъпка

Синьо спортно дамско зимно яке с асиметрични шевове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Мъжко зимно ски яке 2019 продажба

Яке SAM 73 MB 727. Липсва ли ви зимно яке? Тогава ще имаме готов материал за вас. Спортно зимно яке с джоб с цип на гърдите. Якето е с качулка и два странични джоба също с цип. Идеален за студените дни. Водният стълб е 5000 мм.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Модерно сиво ватирано дамско яке Heine с пух

Пощенски код. С качулка. Вътрешен джоб. Странични джобове с приплъзване. Плътен цвят. Пухено перо. Ватирано яке. Топла подплата. Квилинг. Шевове в един тон. Гладка тъкан.

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Модерно мъжко ски яке, изработено от рециклиран материал

Мъжкото ски яке се отличава както със самата кройка, така и с материала. Якето е изработено от рециклиран полиестерен материал. Това е материал, който е издръжлив, бързо съхнещ, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Якето предпазва от дъжд и сняг. Той е водоустойчив.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Зимно яке за момчета Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET

Красиво проектираното яке Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET е точното решение, от което вашите малки палавници се нуждаят за пистите и извън тях. Якето е усъвършенствано с мембрана UltraTech, подлепнали критични шевове или качествени ципове YKK®. Разбира се, има и регулируема качулка, джоб за ски карти и вътрешен джоб. Облечете малчуганите си с този луксозен модел от Horsefeathers. Ще се радват да се забавляват с нея по пистите, но и да я носят класически в планината.

Цена към момента на прегледа: 163 лв