Зимни якета за момчета

Имате ли малко момче за парад вкъщи или просто искате синът ви да се разхожда в леденото време, облечен в топли, но модерни дрехи? Фокусирайте се върху зимните якета за момчета, които се предлагат в красиви цветове. Всички нюанси на синьото и зеленото, комбинациите от смели цветове с черно, сиво, тюркоазено ще се харесат на момчетата.

Зимните якета за момчета на каре и райе или моделите с асиметрични шарки са актуални! Забавленията в снега не могат без топло зимно яке. Елементите за сноуборд и ски с практични джобове и функции за безопасност са сред любимите. Зимните якета за момчета с модерен дизайн се предлагат в размери 146, 152, 158 и 164! Няма да сгрешите, ако купите на сина си модерно зимно яке с кожена качулка или спортен модел с функционални характеристики. Черните, сините и жълтите райета и едноцветните зимни якета за момчета са сензационни. Не забравяйте, че най-важни са елементите за безопасност, тъй като през зимата рано сутрин и вечер е тъмно.

Червено детско ватирано яке с качулка с уши

Слушали ли сте за червеното бебешко ватирано яке с качулка с уши? Това унисекс яке е на мода в момента! То не е просто някакво яке, а такова, което е създадено специално с детски модели. С експлозия от цветове и забавни шарки детето ви ще се откроява във всяка тълпа! То разполага с неотстраняваща се качулка, за да поддържа главата на вашето мъниче топла и удобна. Качулката обаче не е просто качулка.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Евтино ватирано черно зимно яке за момчета с качулка

Когато се сбогуваме с топлите летни дни и посрещаме студената зима, е време да освежите гардероба си с някои уютни и стилни зимни аксесоари. Наред с всичко останало, едно достъпно ватирано черно зимно яке с качулка е задължително за момчетата този сезон. Това не е просто някакво яке, то е съчетание от комфорт, стил и практичност, пригодено за суровата зима. Това яке разполага с удобна качулка, която осигурява допълнителна топлина и защита от студения вятър.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Детско качествено зимно ватирано яке със сваляща се качулка

Детско яке от колекцията на Mayoral. Изолиран модел, изработен от едноцветен материал. Якето е с цип и лепенки. Има сваляща се качулка.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Детско ватирано качествено зимно яке със сваляща се качулка

Мослите ли да си купите детско яке? Тогава не се колебайте да разчитате на този качествен модел. Тя е отлична както в материално, така и в практическо отношение. Усъвършенстваният дизайн на якето ще гарантира, че на детето ви ще бъде топло и няма да му е студено. Моделът на якето е подходящ както за града, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Сиво норвежко ватирано зимно яке за момчета

Поправен качулка. Два джоба. Памук. Много лек, топъл материал. Дишащ.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Момчешко синьо и жълто ватирано зимно яке Columbia

Изолираното водоустойчиво яке е с регулируема качулка и подгъв. Дори брадичката е защитена от студа. Страничните джобове с цип ви позволяват да запазите ръцете си топли и да съхранявате важни дребни предмети.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Зимно яке за момчета Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET

Красиво проектираното яке Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET е точното решение, от което вашите малки палавници се нуждаят за пистите и извън тях. Якето е усъвършенствано с мембрана UltraTech, подлепнали критични шевове или качествени ципове YKK®. Разбира се, има и регулируема качулка, джоб за ски карти и вътрешен джоб. Облечете малчуганите си с този луксозен модел от Horsefeathers. Ще се радват да се забавляват с нея по пистите, но и да я носят класически в планината.

Цена към момента на прегледа: 163 лв