Зимни якета за възрастни хора

От известно време сте наоколо и ви е трудно да се ориентирате в актуалните модни тенденции за мразовитото време? Заложете на зимни якета за възрастни хора, с които ще бъдете едновременно елегантни и топли. Нищо не бива да се преекспонира, но да се обличате в овехтели модели не отива на никого. Зимните якета за възрастни хора не трябва да са скучни и делнични. Напротив!

Зимните якета за по-възрастни жени в златисто, сребристо, бяло, тюркоазено, бордо, бензин, тъмносиньо, сиво и червено са хит. Ключът към правилния избор е типът на тялото, тъй като не всички дами могат да се похвалят с идеална фигура след петдесетте. Много хубаво е яке в бордо от кадифе или велур или червено яке с кожена качулка. Всички са с дължина до средата на коляното или покриват седалището. Синьо и черно зимно яке за възрастни хора с асиметрично закопчаване пасва като ръкавица, както и елегантно яке с кожена яка. Възрастните жени знаят много добре, че имат само едно здраве.

Дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка

Дами, омръзнаха ли ви зимните палта, които ви карат да изглеждате като ходещ гардероб? Имам новина за вас! Предлагаме ви дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка. Да, то е толкова фантастично, колкото звучи. Представете си, че можете да се въртите в него и същевременно да ви е топло. Това палто не се изчерпва само с това да ви накара да се почувствате като мода при минусови температури, о, не, то има и модерни емблеми от изкуствена кожа на ръкавите. Защото защо ръцете ви да пропуснат цялата стилна акция, нали?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Евтино черно ватирано зимно яке големи размери

Зимата е периодът от годината, когато се нуждаем от топлина и комфорт. А за това доброто зимно яке е задължително. Ако търсите яке, което не само да е топло, но и да е на достъпна цена, тогава определено насочете вниманието си към евтино черно ватирано зимно яке с цял цип. То се предлага в класически черен цвят, който подхожда на всяко облекло, и е проектирано така, че да пасва идеално на дамите с размер плюс.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Зимно яке Bonprix с полар на ръкавите и яката

Бордо яке с качулка и полар с плюшено мече.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Модерна дамска парка с качулка и топла подплата

Кафяво-червената дамска парка е подходяща за есента/зимата. Има закопчаване с цип и закопчалка, а качулката не може да се сваля. Топла подвижна подплата – плюш отвътре. Може да се регулира на талията и в долната част с помощта на шнурове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Топло дамско яке с качулка в цвят brindle

Палтото е с прилична кройка и голяма яка, която преминава в качулка. Ще оцените този практичен детайл особено в студено време. В случай на леко затопляне можете да носите якето небрежно отворено в горната част.

Цена към момента на прегледа: 234 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Изолирано модерно ватирано яке САМО с удължена дължина

Дамското яке от колекцията Only е модерно, непреходно и висококачествено. Благодарение на това той определено не е едносезонен. Това е яке, което ще ви хареса. В същото време ще ви е приятно и топло. Висококачественото дамско ватирано яке ще предпази гърба ви от студа благодарение на по-дългата си кройка. Това е изолиран модел.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Дамско ватирано яке в атрактивна кройка и син цвят

Това дамско удължено зимно яке ще ви заслепи от пръв поглед с цвета и самата си кройка. Няма да избягате от светлината на прожекторите и в него. Тя ще придаде отличителен знак на вашия характерен стил. Това допринася за вашия чар. Тя ще подчертае стилното ви зимно облекло. Ватирано яке в цвят метличина с кройка с ефективно разширение от талията, където предлага максимален комфорт и същевременно е още по-интересно.

Цена към момента на прегледа: 231 лв