Зимни якета акция

С наближаването на студеното време постепенно се фокусираме върху актуалните модни тенденции. Въпреки че новите колекции, предназначени за мразовитите дни, са недостъпни за мнозина, има зимни якета в продажба. Интернет е буквално залят с изгодни оферти. Това винаги зависи от вкуса на клиента. При избора се набляга на размера, дължината, цвета и цената на зимните якета в продажба.

Маркови зимни якета на разпродажба? Можете да ги намерите в интернет без проблеми. Обикновено се предлагат по-малки размери, но в началото на намаленията можете да получите дори XXL! Качеството и добрата цена са типични за зимните якета на разпродажба. Ако трябва да купите зимни якета на безпрецедентни цени, интернет е отворен за вас. Магазините се надпреварват с оферти и предлагат безброй допълнителни предимства и безплатна доставка. Купуването на зимни якета на разпродажба е удоволствие за тялото и портфейла. Не харчете повече, отколкото е необходимо. Зимни якета в плътни цветове, крещящи, лъскави, кожени и якета за сноуборд могат да бъдат закупени като с магическа пръчка.

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Червено детско ватирано яке с качулка с уши

Слушали ли сте за червеното бебешко ватирано яке с качулка с уши? Това унисекс яке е на мода в момента! То не е просто някакво яке, а такова, което е създадено специално с детски модели. С експлозия от цветове и забавни шарки детето ви ще се откроява във всяка тълпа! То разполага с неотстраняваща се качулка, за да поддържа главата на вашето мъниче топла и удобна. Качулката обаче не е просто качулка.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

По-дълго черно ватирано зимно яке за момичета Volcano J-Billa

Това е като топла прегръдка в студен зимен ден. Но нека бъдем реалисти, не става дума само за топлина. Искаме и стил, а якето Volcano J-Bill го осигурява. Черният ватиран дизайн крещи изтънченост, а по-голямата дължина добавя нотка елегантност. И дори не ни карайте да започваме с частта от името, наречена Volcano. В края на краищата, кой не би искал да се чувства като огнена природна сила, докато е загърнат в уютно зимно яке?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Евтино черно и жълто ватирано зимно яке Sinsay за преходния сезон

Женското зимно яке Sinsay е отличен избор за всеки, който търси стилен и достъпен вариант за прехода между сезоните. Черно-жълтият ватиран дизайн привлича погледа и е универсален, което го прави чудесно допълнение към всеки гардероб. Стоящата яка добавя допълнителен слой топлина и защита от атмосферни влияния, което я прави идеална за хладните есенни сутрини или пролетни вечери.

Цена към момента на прегледа: 39,90 лв

Евтино ватирано черно зимно яке за момчета с качулка

Когато се сбогуваме с топлите летни дни и посрещаме студената зима, е време да освежите гардероба си с някои уютни и стилни зимни аксесоари. Наред с всичко останало, едно достъпно ватирано черно зимно яке с качулка е задължително за момчетата този сезон. Това не е просто някакво яке, то е съчетание от комфорт, стил и практичност, пригодено за суровата зима. Това яке разполага с удобна качулка, която осигурява допълнителна топлина и защита от студения вятър.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Евтино бяло ватирано вълнено яке за жени

Дами, търсите ли стилно, но достъпно зимно яке? Вижте това. Със своята ватирана кройка и основен модел това яке е идеално както за преходното време, така и за суровите зимни месеци. Дългите ръкави и детайлите на качулката осигуряват допълнителна топлина и защита от лошото време. Но какво отличава това яке? Материалът, разбира се!

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Евтино черно ватирано зимно яке големи размери

Зимата е периодът от годината, когато се нуждаем от топлина и комфорт. А за това доброто зимно яке е задължително. Ако търсите яке, което не само да е топло, но и да е на достъпна цена, тогава определено насочете вниманието си към евтино черно ватирано зимно яке с цял цип. То се предлага в класически черен цвят, който подхожда на всяко облекло, и е проектирано така, че да пасва идеално на дамите с размер плюс.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Пясъчно кафяво дамско ватирано зимно яке с кожа

Дами, пригответе се да обновите зимния си гардероб с модерно кафяво ватирано зимно яке с кожа. Това яке е перфектната комбинация от мода, елегантност, функционалност и топлина, което го прави най-добрият избор за преходните сезони или меката зима. Ватираният модел осигурява допълнителен слой топлина, което го прави идеално за студените дни.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Майчинство и майчинство зимно яке с подплата

Това ватирано памучно яке за бременни ще ви държи прекрасно топло през цялата бременност и след раждането. С много мека подплата от плюшен полар в джобовете и качулката. Набраздените подгъви в края на ръкавите предотвратяват навлизането на студен въздух под якето

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Двустранно модерно водоустойчиво дамско яке тип парка

Любиш ли вечните неща? Искате ли да сте стилни и ин дори в зимните си дрехи? Как да направим един от най-нелюбимите сезони едновременно по-приятен? Трикът е да се сдобиете с този шикозен елемент. Вместо едно яке, получавате 2 или 2в1. Кой може да устои!

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Сиво норвежко ватирано зимно яке за момчета

Поправен качулка. Два джоба. Памук. Много лек, топъл материал. Дишащ.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дълго бяло ватирано зимно яке с качулка Under Armour за жени

Технология Storm – водоотблъскваща повърхностна обработка, водата се стича по материала и не попива, технология ColdGear® – запазва топлината на тялото дори в студено време.

Цена към момента на прегледа: 395 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

1 2