Зимни работни якета

Дори и в мразовитото време на годината не можем да избегнем работата навън. Ако сте на чист въздух и в студено време, вземете си зимно работно яке. Тя ви топли идеално и се предлага в различни дължини, кройки и дизайни. И мъжете, и жените могат да носят работни и професионални модели с цип или подвижни ръкави и много джобове.

Заслужава си да споменем не само якетата, но и палтата за топло време, защото те издържат отлично на сняг, дъжд и вятър. Работата на открито или в неизолиран склад вече няма да е толкова неприятна. Зимните работни якета могат да бъдат брандирани с логото на компанията или да се носят всеки ден в градината. Всички модели трябва да са изработени от висококачествени материали, само така ще служат дълго време. Цветовете и кройките са неограничени, а в много случаи те са снабдени с подвижна подплата. Функционалният паропропусклив материал също е хит.

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Зимно яке Bonprix с полар на ръкавите и яката

Бордо яке с качулка и полар с плюшено мече.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Топло черно дамско зимно яке за планината

Черно ватирано зимно яке Noisy May, изработено от топъл, удобен и мек материал.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Жълто ватирано зимно яке с катарама на колана

Зимното яке е елемент, който внимателно избираме за гардероба си. Зимните якета трябва да изглеждат добре и да ви топлят. Днес можем да избираме от различни стилове зимни якета, независимо дали става въпрос за класически стилове якета с дължина до коляното или за различни, интересно скроени якета, които ще се харесат на заобикалящата ви среда. Обхватът е разнообразен. Кое дамско зимно яке ще изберете от нас?

Цена към момента на прегледа: 131 лв

Сиво-синьо дамско зимно яке с асиметричен цип

В този случай дамското яке Alife & Kickin Kiddo A WMS е правилният избор. Якето привлича погледа както с комбинацията от материали, така и с изпълнението си. Стилен модел в популярния син цвят, който подхожда на всички, независимо дали сте блондинка, брюнетка или червенокоска.

Цена към момента на прегледа: 183 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Функционално яке за открито с подплата от плюшено мече

Дамско функционално яке за открито в много красив, впечатляващ и уникален цвят бордо меланж, който ще ви накара да заблестите. Бъдете звезда дори и в зимния дъжд и облаци. Дори цветът на дрехите ни обаче оказва влияние върху настроението ни. Оптимистичният цвят определено допринася за настроението ви.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско зимно яке Gelert Shield Jacket Ld91 с огромна отстъпка

Синьо спортно дамско зимно яке с асиметрични шевове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Ултралеко мъжко зимно яке Blue Alpine Pro

Мъжкото Зимно яке Alpine Pro в красив тъмносин дизайн впечатлява с външния си вид и най-вече с характеристиките си. Яке, което доминира със своята целенасоченост. Стилният модел е изработен от висококачествен материал, който е водоустойчив и изключително лек. Връхно облекло, което доказва, че зимното облекло не трябва да бъде неудобно, обемисто и тежко.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Мъжко зимно ски яке 2019 продажба

Яке SAM 73 MB 727. Липсва ли ви зимно яке? Тогава ще имаме готов материал за вас. Спортно зимно яке с джоб с цип на гърдите. Якето е с качулка и два странични джоба също с цип. Идеален за студените дни. Водният стълб е 5000 мм.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв

Мъжко ватирано изолирано яке от агнешка кожа

Мъжкото изолирано яке в сив цвят е изработено от агнешка кожа. Въпреки че е приятно топла през студените есенни дни, тя е много лека. Леко вталената кройка с прошиване изглежда модерно. Закопчава се с метален цип и е с ниска яка с копче на врата. Якето е изцяло подплатено с контрастираща светлосива подплата.

Цена към момента на прегледа: 399 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Мъжко зимно яке с качулка, изработено от ветроустойчив и водоустойчив материал

Мъжкото изолирано яке Regatta RMN105 Azuma в черен цвят с контрастни зелени детайли е изработено от висококачествен материал. Това я прави устойчива на вятър и вода, като същевременно е дишаща и много лека. Якето е с лек синтетичен пълнеж. Във вътрешността на якето има специална изолация, която е мека и силно компресируема.

Цена към момента на прегледа: 138 лв