Зимни палта XXL

Имате няколко излишни килограма и се страхувате да изберете зимно палто XXL? Не се притеснявайте, защото има голямо разнообразие от кройки, изработка и дизайн. Не забравяйте да потърсите зимно палто XXL с кожена качулка, което е с шнур на талията. Цялата визия е подчертана от метални ципове и лепенки. Елегантното зимно палто с яка и закопчаване е привлекателно благодарение на свободната си кройка. Идеален вариант с по-елегантни дънки и ботуши.

Дамското ватирано зимно палто в розово, с черна вътрешна част, впечатлява с контрастните си цветове и скроена по мярка кройка. Леко прилепналото парче в червено с голямо метално копче за закопчаване е гаранция за удовлетворение. Такъв е случаят и с изискания черно-бял модел с метален колан. Жените с излишни килограми просто обичат талията си. Зимните палта XXL от велур и кадифе са на мода. Само внимавайте за добра изолация! Не е задължително да носите само черно, опитайте актуалните контрасти на червено и розово или червено и оранжево!

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Кафяво луксозно вълнено дамско зимно букле палто

Ах, прекрасното очарование на кафявото луксозно вълнено дамско зимно палто букле! Дреха, която излъчва богатство и изтънченост, перфектна комбинация от елегантност и комфорт. Това палто от букле далеч не е обикновено; то е оригинална, вечна дреха, която твърдо е спечелила мястото си в пантеона на основните елементи от дамския гардероб. Пълната подплата на палтото нашепва тайната на топлината и уюта, безмълвно обещание да предпази притежателя си от суровите лапи на ледената зима.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дълго дамско бяло вълнено палто с качулка

Дългото бяло вълнено палто за жени с качулка е универсално и елегантно допълнение към гардероба на всяка жена. Традиционно изработена от висококачествена вълна, тази стилна връхна дреха предлага баланс между комфорт, топлина и модерен дизайн. То е перфектната комбинация от функционалност и естетическа привлекателност, което го превръща в незаменим аксесоар за по-студените сезони.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Мъжко късо вълнено палто Medicine в тъмно синьо

Джентълмени, харесвате ли безсмъртни класики? Искате ли да се сдобиете с практично палто, което да ви служи през много сезони? Предпочитате ли качествени продукти, които са подходящи за всеки повод? Имате ли нужда от палто, което да носите на работа, в театъра, в града и т.н.? Тогава този модерен и непреходен модел е за вас.

Цена към момента на прегледа: 209,90 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Прекалено голямо изолирано палто за жени

Зимното модно палто Hugo е идеалният спътник за студените и дъждовни дни. Благодарение на изолираната подплата и кройката тип “принцеса” тя осигурява необходимия комфорт и приляга перфектно. В същото време ще ви изненада приятно със своята издръжливост и стилен дизайн. Можете да разчитате и на усещането за топлина и комфорт. Практичната качулка, обшита с красива контрастна кожа, ви предпазва от дъжда. Той е и един от декоративните елементи. Срещу неприятния вятър палтото е оборудвано с удобна изправена яка.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Топло дамско яке с качулка в цвят brindle

Палтото е с прилична кройка и голяма яка, която преминава в качулка. Ще оцените този практичен детайл особено в студено време. В случай на леко затопляне можете да носите якето небрежно отворено в горната част.

Цена към момента на прегледа: 234 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв

Елегантно късо палто със стояща яка и джобове

Това късо дамско палто в практично черно е елегантно, модерно и неподвластно на времето. Палтото със стояща яка има практични странични джобове и закопчаване отпред.

Цена към момента на прегледа: 114 лв