Зимни палта Puma

Отвращава ли ви мисълта за сняг, студ и студен вятър? В зимните якета Puma няма да усетите нищо и ще се почувствате като в сън. Продуктите на германската компания за спортно облекло и мода впечатляват със своята изтънченост и модерен дизайн. Зимните якета на Puma имат своите почитатели както сред мъжете, така и сред жените. Мъжете оценяват функционалността и свободата на движение, а дамите няма да пропуснат страхотната кройка и модерния външен вид.

За градските улици е идеално зимното пухено яке Puma в красив светещ лилав цвят. Отпред има лого, практично закопчаване с цип до брадичката и неподвластна на времето кройка. Зимните якета на Puma са леки като перце, имат ненатрапчиво лого и са лесни за опаковане. Дамското черно зимно яке Puma с фини релефи привлича с приятния си комфорт при носене и приятната си кройка, която просто ласкае женската фигура. Мъжкото ватирано зимно яке Puma в черно и сиво ще ви топли във всяка ситуация.

Модерно ватирано дамско яке Puma в кафяво

Модерното дамско ватирано яке Puma в кафяво ще ви топли през зимата. Той предпазва от студ, вятър, слана и сняг. Якето е с интегрирана качулка и скрит цип по цялата дължина на предната част.

Цена към момента на прегледа: 239 лв