Зимни палта Horsefeathers

В днешно време не може да се мине без достатъчно упражнения. Младите хора и по-възрастните поколения предпочитат да карат ски и сноуборд. В този случай те трябва да се съсредоточат върху закупуването на качествено зимно яке Horsefeathers, което отдавна е най-голямата чешка марка и се занимава с производството на ски облекло. Разбира се, има и зимни якета Horsefeathers за ежедневно носене.

Въпреки че първоначално марката е създадена в Канада, където е измислена от Ханус Залц, тя е една от най-добрите чешки марки. Дамските зимни якета Horsefeathers очароват с приятен избор от цветови комбинации и дизайни. Във всеки случай, модели като тюркоазения с бели точки, лилавия с бели контрасти за дискомфорт и златистия лъскав модел привличат вниманието. Пъстрата игра на цветовете е характерна за зимните якета Horsefeathers. Синьо-жълто-червеното зимно яке с топла качулка и функционални елементи няма да ви разочарова дори в най-студеното време. Заслужава да се споменат и удобните зимни якета за мъже в армейски стил Horsefeathers.

Зимно яке за момчета Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET

Красиво проектираното яке Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET е точното решение, от което вашите малки палавници се нуждаят за пистите и извън тях. Якето е усъвършенствано с мембрана UltraTech, подлепнали критични шевове или качествени ципове YKK®. Разбира се, има и регулируема качулка, джоб за ски карти и вътрешен джоб. Облечете малчуганите си с този луксозен модел от Horsefeathers. Ще се радват да се забавляват с нея по пистите, но и да я носят класически в планината.

Цена към момента на прегледа: 163 лв