Зимни палта за жени XXL

Смятате ли, че с пълното си тяло няма да блеснете толкова, колкото кльощавите жени? В дамските зимни палта XXL със сигурност ще успеете. Както младите, така и зрелите дами ще оценят изисканите кройки, които ласкаят пълния силует. Елегантното палто от вълна, което не е лишено от висока яка и вталена кройка, е абсолютен лидер в обществото. XXL ватирано палто с двуцветни отблясъци в цвят каки ще зарадва любителите на добрия вкус и екстравагантния дизайн. Ватираната дреха в цвят бордо с дължина до коляното, модерна яка и закопчаване с цип е подходяща за всеки ден. Елегантният кариран модел с голяма яка и асиметрично разположение на закопчаването ще се хареса на дамите с изискан вкус.

Зимното палто XXL е символ на вкус и елегантност. Ако отивате на театър или на бизнес среща, ще оцените спиращия дъха му вид. С дължина до средата на прасеца и ефектно закопчаване с метална катарама, палтото XXL е олицетворение на женствеността. Благодарение на перфектната си кройка тя ще прикрие недостатъците на фигурата ви и ще покаже нейните предимства.

Дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка

Дами, омръзнаха ли ви зимните палта, които ви карат да изглеждате като ходещ гардероб? Имам новина за вас! Предлагаме ви дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка. Да, то е толкова фантастично, колкото звучи. Представете си, че можете да се въртите в него и същевременно да ви е топло. Това палто не се изчерпва само с това да ви накара да се почувствате като мода при минусови температури, о, не, то има и модерни емблеми от изкуствена кожа на ръкавите. Защото защо ръцете ви да пропуснат цялата стилна акция, нали?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Кафяво луксозно вълнено дамско зимно букле палто

Ах, прекрасното очарование на кафявото луксозно вълнено дамско зимно палто букле! Дреха, която излъчва богатство и изтънченост, перфектна комбинация от елегантност и комфорт. Това палто от букле далеч не е обикновено; то е оригинална, вечна дреха, която твърдо е спечелила мястото си в пантеона на основните елементи от дамския гардероб. Пълната подплата на палтото нашепва тайната на топлината и уюта, безмълвно обещание да предпази притежателя си от суровите лапи на ледената зима.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дълго дамско бяло вълнено палто с качулка

Дългото бяло вълнено палто за жени с качулка е универсално и елегантно допълнение към гардероба на всяка жена. Традиционно изработена от висококачествена вълна, тази стилна връхна дреха предлага баланс между комфорт, топлина и модерен дизайн. То е перфектната комбинация от функционалност и естетическа привлекателност, което го превръща в незаменим аксесоар за по-студените сезони.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Прекалено голямо изолирано палто за жени

Зимното модно палто Hugo е идеалният спътник за студените и дъждовни дни. Благодарение на изолираната подплата и кройката тип “принцеса” тя осигурява необходимия комфорт и приляга перфектно. В същото време ще ви изненада приятно със своята издръжливост и стилен дизайн. Можете да разчитате и на усещането за топлина и комфорт. Практичната качулка, обшита с красива контрастна кожа, ви предпазва от дъжда. Той е и един от декоративните елементи. Срещу неприятния вятър палтото е оборудвано с удобна изправена яка.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Топло дамско яке с качулка в цвят brindle

Палтото е с прилична кройка и голяма яка, която преминава в качулка. Ще оцените този практичен детайл особено в студено време. В случай на леко затопляне можете да носите якето небрежно отворено в горната част.

Цена към момента на прегледа: 234 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Елегантно късо палто със стояща яка и джобове

Това късо дамско палто в практично черно е елегантно, модерно и неподвластно на времето. Палтото със стояща яка има практични странични джобове и закопчаване отпред.

Цена към момента на прегледа: 114 лв