Зимни къси палта за жени

Младите момичета и по-възрастните жени искат да изглеждат добре дори през студените дни на годината, затова носят къси дамски зимни палта. Моделите, които разкриват задните части, се носят в градовете или при по-мека зима. Ако жените носят топла пола и високи ботуши, те ще очароват всички минувачи. Късите палта са пищни и определено трябва да присъстват в гардероба на всяка жена.

Късото зимно палто със спортна кройка е подходящо за ежедневно носене. По-елегантните модели с асиметрична кройка на яката и закопчалка на талията ще ви очароват от пръв поглед. Изящно черно, червено или бяло вълнено зимно палто без качулка, но със сложна украсена яка, е идеално за компания. Много красивият зимен модел с висока яка и двуредно закопчаване е подходящ за работа или среща, с панталон или пола. Модерната дреха с голяма качулка от кожа привлича с приятната си кройка и декоративни елементи.

Тъмнозелено дамско палто от алпака

Тъмнозеленото палто от алпака е уникално допълнение към зимния гардероб на всяка жена. Изработено от луксозна вълна алпака, това палто е не само стилно, но и невероятно топло и удобно. Закопчалката гарантира, че палтото ще остане здраво затворено и ще ви топли дори в най-студените дни.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Топло дамско яке с качулка в цвят brindle

Палтото е с прилична кройка и голяма яка, която преминава в качулка. Ще оцените този практичен детайл особено в студено време. В случай на леко затопляне можете да носите якето небрежно отворено в горната част.

Цена към момента на прегледа: 234 лв

Късо палто от черно плюшено мече

Това палто, както е популярно това изделие, е с класическа права кройка със закопчаване с две копчета. Предната ѝ част е украсена с удобни джобове, които побират колкото се може повече ръце. Подобно на истинско сако, то има и отличителни ревери с космат дизайн. Всичко сочи, че този модел ще ви стане любим.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Елегантно късо палто със стояща яка и джобове

Това късо дамско палто в практично черно е елегантно, модерно и неподвластно на времето. Палтото със стояща яка има практични странични джобове и закопчаване отпред.

Цена към момента на прегледа: 114 лв