Зимни дънкови якета

Смятате ли, че през студения сезон могат да се носят само пухени якета и пухени палта? Грешите. Жените и мъжете могат да се насладят на оригиналния дизайн и сензационната кройка на зимните якета от деним. Този тип якета са предпочитани от мъжете дори в по-студените дни. Благодарение на топлата кожа те остават топли и изглеждат модерно. Мъжкото зимно яке от деним с козина в синьо, черно, каки, сиво, кафяво и бежово има практични джобове, колани със закопчалка и класическа кройка. Уникален с дънки и ботуши до глезена.

Дамите също няма да пропуснат. Практичните, но елегантни зимни дънкови якета до коляното и с шнур на талията са подходящи за ежедневно носене. Дънковата парка с изолация и кожена качулка е абсолютно актуална! По-дългото зимно яке от деним с кожа и бродерия на джобовете обещава атрактивен външен вид. Дънковият плат все още е популярен и се съчетава отлично с тесни панталони и ботуши.

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв