Зелени зимни якета и палта

Омръзнало ви е от класическото черно зимно яке и бяло палто? Дайте шанс на цвета и си купете модерно зелено зимно яке и палто за студеното време. Зеленото е приятен, успокояващ и ободряващ цвят. Той се отличава с безброй нюанси, които галят очите със своята естественост. Зелените зимни якета и палта в цвят шам фъстък, шарлан, изумруд, лайм, мъх, мента, малахит не са лишени от енергия. Зелените зимни якета и палта в нюанси на лайм, ябълка, море, пауново перо, бор, бор и трева имат неповторимо изражение.

Зеленото зимно яке за дами с огромна качулка, закопчаване с копчета, вталена кройка и шевове е много прилично. Прилепналото марково палто в изумрудено зелено с висока яка до средата на прасеца е върхът на вкуса. Тъмнозеленото ватирано дамско палто с дължина до коляното, с А-образна кройка и бяла кожена качулка също подхожда на жени с буфанти. Ватираното спортно яке в яркозелено принадлежи на планината, а лъскавото тъмнозелено яке с къса кройка ще впечатли тийнейджърите и зрелите жени.

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Зимно яке в цвят каки за момчета с качулка и вътрешна козина

Слушайте! Видяхте ли най-новата модна тенденция за момчетата тази зима? Това е зимно яке в цвят каки с качулка и вътрешна козина. Да, чухте правилно! Това е все едно да имате зимно яке и уютно одеяло в едно. Кой не би искал това? Представете си колко топло и уютно ще бъде на вашето малко момче в това яке. Той ще изглежда като ходещо плюшено мече! Освен това цветът каки е толкова универсален. Той се съчетава с всичко. Няма да се притеснявате, че ще изглежда като модно бедствие.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Тъмнозелено дамско палто от алпака

Тъмнозеленото палто от алпака е уникално допълнение към зимния гардероб на всяка жена. Изработено от луксозна вълна алпака, това палто е не само стилно, но и невероятно топло и удобно. Закопчалката гарантира, че палтото ще остане здраво затворено и ще ви топли дори в най-студените дни.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Мъжко ватирано ски яке с качулка, изработено от висококачествен материал

Не можете ли да си представите зимата без ски и спортовете, които са неразделна част от това време на годината? Обичате ли да ходите в планината? Страстен любител ли сте на зимните дейности? Тогава не можете да пропуснете това модерно и висококачествено ски яке.

Цена към момента на прегледа: 114,90 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Мъжко зимно яке с качулка, изработено от ветроустойчив и водоустойчив материал

Мъжкото изолирано яке Regatta RMN105 Azuma в черен цвят с контрастни зелени детайли е изработено от висококачествен материал. Това я прави устойчива на вятър и вода, като същевременно е дишаща и много лека. Якето е с лек синтетичен пълнеж. Във вътрешността на якето има специална изолация, която е мека и силно компресируема.

Цена към момента на прегледа: 138 лв