Жълто зимно яке

Нима не искате да бъдете сива мишка дори в най-студените дни на годината? Дайте шанс на дръзките цветове, които се носят в момента! През декември и януари денят става късен и рано се стъмва, така че ще се откроявате с жълто зимно яке с дизайнерско качество. Жълтото е най-яркият топъл цвят и има ободряващи свойства. Напомня за слънчева светлина и предизвиква усмивка на лицето ви. Освен това се съчетава отлично с други нюанси. Най-добре се съчетава с червено, оранжево и бяло, но също така с розово, сиво и черно.

Знаете ли, че жълтият цвят съживява паметта и насърчава мисленето? Тогава си вземете някои прекрасни модели за студеното време, които спират дъха с изтънчеността си! Ватираното средножълто яке за студ с практична качулка привлича с уютната си кройка, а златното зимно яке е кралицата на оживените градски улици. Светложълтото шикозно зимно яке е подходящо за всекидневно носене, а небрежната изолирана парка с функционални функции ще ви изненада в дъждовно време.

Евтино черно и жълто ватирано зимно яке Sinsay за преходния сезон

Женското зимно яке Sinsay е отличен избор за всеки, който търси стилен и достъпен вариант за прехода между сезоните. Черно-жълтият ватиран дизайн привлича погледа и е универсален, което го прави чудесно допълнение към всеки гардероб. Стоящата яка добавя допълнителен слой топлина и защита от атмосферни влияния, което я прави идеална за хладните есенни сутрини или пролетни вечери.

Цена към момента на прегледа: 39,90 лв

Пясъчно кафяво дамско ватирано зимно яке с кожа

Дами, пригответе се да обновите зимния си гардероб с модерно кафяво ватирано зимно яке с кожа. Това яке е перфектната комбинация от мода, елегантност, функционалност и топлина, което го прави най-добрият избор за преходните сезони или меката зима. Ватираният модел осигурява допълнителен слой топлина, което го прави идеално за студените дни.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Мъжко зимно ватирано двустранно яке с качулка

Леко изолирано яке Northfinder KANE с качулка. Той се сгъва в една малка чанта, която е включена в пакета. Якето е идеално като външен слой през студените и сухи дни. Ватираната конструкция с качулка по цялата дължина използва еластичен, плътно изтъкан материал с лека синтетична изолация, подобна на пух.

Цена към момента на прегледа: 249,90 лв

Жълто ватирано зимно яке с катарама на колана

Зимното яке е елемент, който внимателно избираме за гардероба си. Зимните якета трябва да изглеждат добре и да ви топлят. Днес можем да избираме от различни стилове зимни якета, независимо дали става въпрос за класически стилове якета с дължина до коляното или за различни, интересно скроени якета, които ще се харесат на заобикалящата ви среда. Обхватът е разнообразен. Кое дамско зимно яке ще изберете от нас?

Цена към момента на прегледа: 131 лв

Жълто дамско зимно ватирано яке с козина на качулката

Дебелата кожа, която очертава качулката, ѝ придава елегантен характер и може да бъде свалена при нужда. Спортната класическа кройка отново изглежда много стилна. Якето с ватиране е с дължина до кръста. Ципът е защитен от вятър с капак с контрастни черни копчета.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Зимно яке за момчета Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET

Красиво проектираното яке Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET е точното решение, от което вашите малки палавници се нуждаят за пистите и извън тях. Якето е усъвършенствано с мембрана UltraTech, подлепнали критични шевове или качествени ципове YKK®. Разбира се, има и регулируема качулка, джоб за ски карти и вътрешен джоб. Облечете малчуганите си с този луксозен модел от Horsefeathers. Ще се радват да се забавляват с нея по пистите, но и да я носят класически в планината.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Черно-жълто дамско двустранно практично зимно яке

Обличането оказва значително влияние върху начина, по който се чувстваме. Тя може да добави увереност, привлекателност. Тук е перфектният избор на красиво зимно яке, което определено ще повдигне самочувствието ви и е доказателство, че дори зимното облекло може да бъде интересно

Цена към момента на прегледа: 163 лв