Женско зимно палто от полар

През студените дни на годината в никакъв случай не може да се мине без топли дрехи. Въпреки това, ако е леко студено, жените от всички възрасти могат да носят дамски зимни палта от полар. Те са тези, които ги карат да блестят при всеки повод и да демонстрират женските си оръжия. За офиса или за среща е подходящо дамско палто от полар с вратовръзка. Може да се съчетае както с пола и високи ботуши, така и с панталон и дънки.

Жените, които не желаят класическата свободна кройка, закопчаване с цип и връзка на талията, могат да предпочетат късо двуредно елегантно палто от полар с полиестерна подплата. Той ще впечатлява в камилско, сиво, черно, бяло и старо розово. Ще харесате палтото от полар с дължина до коляното и двуредно закопчаване или сивия модел с ревери и удължена дължина. Дамските зимни палта от полар трябва да са част от гардероба на всяка жена, защото са модерни, прилични, топли и достъпни.

Тъмнозелено дамско палто от алпака

Тъмнозеленото палто от алпака е уникално допълнение към зимния гардероб на всяка жена. Изработено от луксозна вълна алпака, това палто е не само стилно, но и невероятно топло и удобно. Закопчалката гарантира, че палтото ще остане здраво затворено и ще ви топли дори в най-студените дни.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Кафяво луксозно вълнено дамско зимно букле палто

Ах, прекрасното очарование на кафявото луксозно вълнено дамско зимно палто букле! Дреха, която излъчва богатство и изтънченост, перфектна комбинация от елегантност и комфорт. Това палто от букле далеч не е обикновено; то е оригинална, вечна дреха, която твърдо е спечелила мястото си в пантеона на основните елементи от дамския гардероб. Пълната подплата на палтото нашепва тайната на топлината и уюта, безмълвно обещание да предпази притежателя си от суровите лапи на ледената зима.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Късо палто от черно плюшено мече

Това палто, както е популярно това изделие, е с класическа права кройка със закопчаване с две копчета. Предната ѝ част е украсена с удобни джобове, които побират колкото се може повече ръце. Подобно на истинско сако, то има и отличителни ревери с космат дизайн. Всичко сочи, че този модел ще ви стане любим.

Цена към момента на прегледа: 65 лв