Елегантно дамско зимно палто

Ледените дни може и да не са толкова забавни, колкото лятното време, но от време на време има повод, в който трябва да носите официално облекло. Ако отиваме на бал, на театър или ще вечеряме в стилен ресторант, елегантното зимно палто е задължително. Този тип облекло трябва да се носи само за специални случаи и със сигурност не всеки ден. Дамско елегантно зимно палто – късо или дълго, двуредно или с цип, с колан или тренчкот – това са разнообразните възможности за избор. Всичко зависи от типа тяло и вкуса на жената.

Дамите обичат вълнени модели, които ги топлят и изглеждат фантастично. Независимо дали са с по-свободна кройка, колан в талията и цип, или с прилепнала кройка и козина около яката, те ще се погрижат да осигурят топлина и привлекателен външен вид. Черно, сиво и бяло са най-модерни, но и старо розово с изкуствена кожа, сиво, meliert и шарени парчета с голяма кожа.

Тъмнозелено дамско палто от алпака

Тъмнозеленото палто от алпака е уникално допълнение към зимния гардероб на всяка жена. Изработено от луксозна вълна алпака, това палто е не само стилно, но и невероятно топло и удобно. Закопчалката гарантира, че палтото ще остане здраво затворено и ще ви топли дори в най-студените дни.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Кафяво луксозно вълнено дамско зимно букле палто

Ах, прекрасното очарование на кафявото луксозно вълнено дамско зимно палто букле! Дреха, която излъчва богатство и изтънченост, перфектна комбинация от елегантност и комфорт. Това палто от букле далеч не е обикновено; то е оригинална, вечна дреха, която твърдо е спечелила мястото си в пантеона на основните елементи от дамския гардероб. Пълната подплата на палтото нашепва тайната на топлината и уюта, безмълвно обещание да предпази притежателя си от суровите лапи на ледената зима.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дълго дамско бяло вълнено палто с качулка

Дългото бяло вълнено палто за жени с качулка е универсално и елегантно допълнение към гардероба на всяка жена. Традиционно изработена от висококачествена вълна, тази стилна връхна дреха предлага баланс между комфорт, топлина и модерен дизайн. То е перфектната комбинация от функционалност и естетическа привлекателност, което го превръща в незаменим аксесоар за по-студените сезони.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Топло дамско яке с качулка в цвят brindle

Палтото е с прилична кройка и голяма яка, която преминава в качулка. Ще оцените този практичен детайл особено в студено време. В случай на леко затопляне можете да носите якето небрежно отворено в горната част.

Цена към момента на прегледа: 234 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Дамско ватирано палто с качулка в модерно сиво

Дамското ватирано палто SAM 73 WB 780 в сив цвят е с вградена качулка и изправена яка. Качулката може да се регулира с помощта на шнур, за да се стегне при нужда. Това ви осигурява най-добра защита от вятъра, но също така и от дъжд или сняг. Палтото е с подплата.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Късо палто от черно плюшено мече

Това палто, както е популярно това изделие, е с класическа права кройка със закопчаване с две копчета. Предната ѝ част е украсена с удобни джобове, които побират колкото се може повече ръце. Подобно на истинско сако, то има и отличителни ревери с космат дизайн. Всичко сочи, че този модел ще ви стане любим.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Луксозно ватирано палто в синьо с кожа

В нашата колекция от ватирани италиански тъкани предлагаме якета и палта, които са леки, топли и удобни. Дамското палто Kira – Getex има практична качулка и яка, украсени с естествена кожа, които придават престиж и комфорт при носене. Палтото е с модерна изолация с мембрана, изолирана от студ и вятър. Цветът е тъмносин.

Цена към момента на прегледа: 612 лв

Елегантно късо палто със стояща яка и джобове

Това късо дамско палто в практично черно е елегантно, модерно и неподвластно на времето. Палтото със стояща яка има практични странични джобове и закопчаване отпред.

Цена към момента на прегледа: 114 лв