Елегантни якета и зимни палта

Чудите се как да заслепите обкръжението си дори през студения сезон? Вземете практични и същевременно елегантни зимни якета и палта. Търсете по-тъмните нюанси и не пренебрегвайте бялото. Елегантното зимно палто в черно, кафяво и сиво е многофункционално благодарение на отлично прилягащата си кройка и декоративните елементи. Подплатената с кожа качулка, блестящите копчета и волани, подчертаната талия или асиметричното закопчаване ще задоволят фантазията ви.

Дълго вълнено палто с кожена яка и двуредно закопчаване е идеално за компания, а сиво зимно яке с голяма кожена украса около врата е идеално за бизнес среща. Младите мацки ще се покажат в черен модел с ребро и лъскав колан и катарама, а зрелите жени няма да могат да устоят на вълнено палто за ежедневието с дължина до коляното и асиметрична яка. Елегантните зимни якета и палта с по-дълъг гръб, който покрива дупето, и моделите до средата на прасеца ще ви топлят и същевременно ще изглеждате абсолютно перфектно.

По-леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas

Леко преходно ватирано черно мъжко яке Adidas за модерния спортен мъж. Това яке е от колекцията Adidas Performance и представлява олекотен изолиран модел от плътен черен материал. То идва от продуктовата линия Adidas End Plastic Waste, което означава, че е изработено от рециклирани материали. Така че, ако търсите яке, което да е едновременно елегантно и екологично, това яке е идеалният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дълго лъскаво черно зимно яке за жени

Насладете се на зимния сезон със стил с дългото лъскаво черно зимно яке за жени. То не е просто обикновена връхна дреха, а символ на устойчива мода и иновативен дизайн. Якето е с пълнеж от революционната изолация EcoDown® на Thoermore – рециклиран материал, който имитира мекотата и топлината на естествения пух, но го превъзхожда, когато става въпрос за изолация и лекота. Изолацията EcoDown® осигурява несравним комфорт и елегантен външен вид, който е много подобен на естествения пух. И все пак го издига на по-високо ниво, като поддържа високи изолационни характеристики и е невероятно лека. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да ви тежи зимното облекло.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

По-дълго черно ватирано зимно яке за момичета Volcano J-Billa

Това е като топла прегръдка в студен зимен ден. Но нека бъдем реалисти, не става дума само за топлина. Искаме и стил, а якето Volcano J-Bill го осигурява. Черният ватиран дизайн крещи изтънченост, а по-голямата дължина добавя нотка елегантност. И дори не ни карайте да започваме с частта от името, наречена Volcano. В края на краищата, кой не би искал да се чувства като огнена природна сила, докато е загърнат в уютно зимно яке?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дамско двустранно розово яке за преходна есен

Дами, пригответе се да се влюбите в новото си любимо есенно яке! Това двустранно розово преходно яке е идеалното допълнение към вашия гардероб. С промяната на времето се нуждаете от яке, което може да се справи с непредсказуемите условия, а това яке е точно отговорът. С подвижната качулка можете лесно да се адаптирате към променящото се време. Затварянето с цип улеснява обличането и събличането, така че е идеално за моментите в движение.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Дълго дамско бяло вълнено палто с качулка

Дългото бяло вълнено палто за жени с качулка е универсално и елегантно допълнение към гардероба на всяка жена. Традиционно изработена от висококачествена вълна, тази стилна връхна дреха предлага баланс между комфорт, топлина и модерен дизайн. То е перфектната комбинация от функционалност и естетическа привлекателност, което го превръща в незаменим аксесоар за по-студените сезони.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Модерна водоустойчива парка за жени с възможност за обръщане

Това е парка или яке? Представяме ви женствено парче 2 в 1, което предлага 2 различни стила! В семпла кройка, с колан и сваляща се качулка. От едната страна на парка: цип с двоен плъзгач и капак с капси. Качулка от 3 части с имитация на кожа, сваляща се с копчета + ластични примки. Дълги прави ръкави.

Цена към момента на прегледа: 261 лв

Лъскаво черно мъжко зимно яке с голяма качулка

Мъжко зимно яке, обогатено с подвижна и регулируема качулка. Якето се закопчава с цип. Той е изолиран с кожена подплата, което го прави подходящ през студените зимни месеци. Той е снабден с два външни и един вътрешен джоб. Това мъжко зимно яке е подходящо за ежедневно носене и може да се комбинира в различни стилове.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дамско дълго модерно ватирано яке с качулка и кожа

Дълго дамско яке с модерен ватиран дизайн и удобна кройка. Тя е снабдена с практична качулка, кожа и джобове. Закопчава се с цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Обръщаемо дамско зимно яке с удължена дължина

Как да прекарате зимата със стил и комфорт? Как да направим един от най-малко популярните сезони по-приятен? Харесвате ли практичните и непреходни дрехи? Тогава заложете на това яке. С покупката на едно яке получавате едновременно 2 различни модни варианта. Няма нищо по-хубаво от изгодните артикули, които радват два пъти повече.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Практична двустранна дамска парка в кафяво-черна комбинация

Загрява, поддържа топлина и сухота. Подчертава стилното ви облекло. Това ще направи зимата ви комфортна. Подходящ модел за студено, лошо, студено време.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Дамско дълго зимно яке с качулка в прахово розово

Дълго дамско зимно яке в прахово розово с качулка с модерен и непреходен дизайн. Много топло дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено, ватирано и изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с яка, която преминава в качулка с кожа. Качулката не може да се разкопчава.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Топло дамско яке с качулка в цвят brindle

Палтото е с прилична кройка и голяма яка, която преминава в качулка. Ще оцените този практичен детайл особено в студено време. В случай на леко затопляне можете да носите якето небрежно отворено в горната част.

Цена към момента на прегледа: 234 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Дамско ватирано палто с качулка в модерно сиво

Дамското ватирано палто SAM 73 WB 780 в сив цвят е с вградена качулка и изправена яка. Качулката може да се регулира с помощта на шнур, за да се стегне при нужда. Това ви осигурява най-добра защита от вятъра, но също така и от дъжд или сняг. Палтото е с подплата.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

1 2