Елегантни дамски зимни якета

Жените, които искат да бъдат модерни дори в студеното време, ще харесат елегантните дамски зимни якета. Ако не обичате официалните дълги палта, дайте шанс на вкусните зимни якета. Могат да се носят в театъра или на бизнес среща, но са подходящи и за всекидневно носене. Черното, сивото, синьото, кафявото и бензиновите цветове властват тази зима с твърда ръка.

По-дългото елегантно червено зимно яке с фино ватиране и практична качулка впечатлява с по-дългия си гръб, който покрива седалището. Черният модел с дължина до коляното, с големи джобове и катарама на талията подхожда на всички млади и по-възрастни жени. Сиво яке с огромна кожена яка или снежнобяло яке с кожена качулка ще доминират в гардеробите на елегантните жени. За всекидневно носене са подходящи дълго червено яке с деликатна качулка или сребрист модел с вталена кройка и качулка с интересен дизайн.

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Топло бордо червено ватирано зимно яке с кожа

Насладете се на зимния студ с нашето топло ватирано зимно яке в бордо червено, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това внимателно проектирано яке е не само привлекателно за окото, но и практично. То е изработено от ватиран материал на зимния модел и ще ви държи идеално топло дори в най-студения климат. Несменяемата му качулка добавя допълнителен слой защита от природните стихии, а сваляемата изкуствена кожа, с която е обточена качулката, осигурява допълнително докосване на елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 158 лв

Евтино бяло ватирано вълнено яке за жени

Дами, търсите ли стилно, но достъпно зимно яке? Вижте това. Със своята ватирана кройка и основен модел това яке е идеално както за преходното време, така и за суровите зимни месеци. Дългите ръкави и детайлите на качулката осигуряват допълнителна топлина и защита от лошото време. Но какво отличава това яке? Материалът, разбира се!

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамско двустранно розово яке за преходна есен

Дами, пригответе се да се влюбите в новото си любимо есенно яке! Това двустранно розово преходно яке е идеалното допълнение към вашия гардероб. С промяната на времето се нуждаете от яке, което може да се справи с непредсказуемите условия, а това яке е точно отговорът. С подвижната качулка можете лесно да се адаптирате към променящото се време. Затварянето с цип улеснява обличането и събличането, така че е идеално за моментите в движение.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Пясъчно кафяво дамско ватирано зимно яке с кожа

Дами, пригответе се да обновите зимния си гардероб с модерно кафяво ватирано зимно яке с кожа. Това яке е перфектната комбинация от мода, елегантност, функционалност и топлина, което го прави най-добрият избор за преходните сезони или меката зима. Ватираният модел осигурява допълнителен слой топлина, което го прави идеално за студените дни.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Модерна водоустойчива парка за жени с възможност за обръщане

Това е парка или яке? Представяме ви женствено парче 2 в 1, което предлага 2 различни стила! В семпла кройка, с колан и сваляща се качулка. От едната страна на парка: цип с двоен плъзгач и капак с капси. Качулка от 3 части с имитация на кожа, сваляща се с копчета + ластични примки. Дълги прави ръкави.

Цена към момента на прегледа: 261 лв

Дамско дълго модерно ватирано яке с качулка и кожа

Дълго дамско яке с модерен ватиран дизайн и удобна кройка. Тя е снабдена с практична качулка, кожа и джобове. Закопчава се с цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Обръщаемо дамско зимно яке с удължена дължина

Как да прекарате зимата със стил и комфорт? Как да направим един от най-малко популярните сезони по-приятен? Харесвате ли практичните и непреходни дрехи? Тогава заложете на това яке. С покупката на едно яке получавате едновременно 2 различни модни варианта. Няма нищо по-хубаво от изгодните артикули, които радват два пъти повече.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Практична двустранна дамска парка в кафяво-черна комбинация

Загрява, поддържа топлина и сухота. Подчертава стилното ви облекло. Това ще направи зимата ви комфортна. Подходящ модел за студено, лошо, студено време.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Жълто дамско зимно ватирано яке с козина на качулката

Дебелата кожа, която очертава качулката, ѝ придава елегантен характер и може да бъде свалена при нужда. Спортната класическа кройка отново изглежда много стилна. Якето с ватиране е с дължина до кръста. Ципът е защитен от вятър с капак с контрастни черни копчета.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Модерно сиво ватирано дамско яке Heine с пух

Пощенски код. С качулка. Вътрешен джоб. Странични джобове с приплъзване. Плътен цвят. Пухено перо. Ватирано яке. Топла подплата. Квилинг. Шевове в един тон. Гладка тъкан.

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Дамска парка с качулка и приятна подплата от плюшено мече

Тази къса парка с изкуствена кожа в неутрално черно е любов от пръв поглед. Той ще ви спечели с качеството на материала и цялостния изтънчен дизайн. Модерен елемент, който ще ви накара да се наслаждавате на зимата много по-приятно. Той подчертава вашия отличителен стил. Той ще подчертае очарованието на зимното ви облекло. С него ще се чувствате удобно и стилно. Дамската къса парка има практична вградена качулка с подвижна козина.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

1 2