Евтини мъжки зимни якета

Модерният стил на обличане не е прерогатив само на жените. Мъжете от всички поколения също искат да изглеждат добре, дори и през най-студените дни на годината. Защо трябва да харчат хиляди, когато могат да си купят евтини мъжки зимни якета. Знойното лятно време може да не е в настроение за избор на зимни дрехи, но това е времето, когато търговците на дребно предлагат най-добрите цени!

Затова евтините мъжки зимни якета са с високо качество, но на достъпни цени. Някои от най-желаните модели включват ски, сноуборд, пухени, смарт, модни и за свободното време. Много популярни са и леките модели, които ви топлят, както и спортните и евтини мъжки зимни якета с функционални и защитни елементи. Черни, сини, оранжеви, зелени, бели или многоцветни комбинации осигуряват разнообразен избор. Синята част със сива кожена качулка, лъскавите къси модели и оригиналните зимни кожени якета са идеални за града.

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Лъскаво черно мъжко зимно яке с голяма качулка

Мъжко зимно яке, обогатено с подвижна и регулируема качулка. Якето се закопчава с цип. Той е изолиран с кожена подплата, което го прави подходящ през студените зимни месеци. Той е снабден с два външни и един вътрешен джоб. Това мъжко зимно яке е подходящо за ежедневно носене и може да се комбинира в различни стилове.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Мъжко зимно ски яке 2019 продажба

Яке SAM 73 MB 727. Липсва ли ви зимно яке? Тогава ще имаме готов материал за вас. Спортно зимно яке с джоб с цип на гърдите. Якето е с качулка и два странични джоба също с цип. Идеален за студените дни. Водният стълб е 5000 мм.

Цена към момента на прегледа: 98 лв