Евтини зимни якета и палта

Всяка жена иска да бъде харесвана, затова веднага се привлича от евтините зимни якета и палта. През лятото не е време да мислите за достъпна покупка за студеното време, но това е жалко. Тогава се провеждат най-големите промоции на отстъпки. Дори много скъпите дизайнерски дрехи са изгодни. Разгледайте офертите на онлайн магазините и ще останете изненадани!

Дизайнерските модели ще ви изненадат с приятните си цени и модерен дизайн. Евтините зимни якета и палта ще ви очароват с тъмните си и смели цветове, модерните модели и качеството на материала. Вземете свръхлеко зимно яке за по-малко от петстотин евро! Можете да си купите модни палта от международни марки за по-малко от половината от цената! Зимни кожени якета, ски и сноуборд елементи, както и ежедневни модели в красиви цветове ще се появят пред вас като на сребърен поднос. Евтините зимни якета и палта са модерни за пазаруване през топлите дни на годината!

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Евтино черно и жълто ватирано зимно яке Sinsay за преходния сезон

Женското зимно яке Sinsay е отличен избор за всеки, който търси стилен и достъпен вариант за прехода между сезоните. Черно-жълтият ватиран дизайн привлича погледа и е универсален, което го прави чудесно допълнение към всеки гардероб. Стоящата яка добавя допълнителен слой топлина и защита от атмосферни влияния, което я прави идеална за хладните есенни сутрини или пролетни вечери.

Цена към момента на прегледа: 39,90 лв

Червено функционално зимно яке за планината за плюс размер с подложка и кожа

Преодолейте студеното време с яркочервено функционално зимно яке за плюс размер. Създадена специално за нуждата ви от комфорт и топлина, тази спортна парка за открито разполага с достатъчно подплънки и кожена подплата. Двупосочният цип осигурява лесно използване, а подплатената с кожа качулка може да се разкопчава по ваше желание. Якето разполага и с предпазител за брадичката за допълнителна защита от студените ветрове.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Евтино ватирано черно зимно яке за момчета с качулка

Когато се сбогуваме с топлите летни дни и посрещаме студената зима, е време да освежите гардероба си с някои уютни и стилни зимни аксесоари. Наред с всичко останало, едно достъпно ватирано черно зимно яке с качулка е задължително за момчетата този сезон. Това не е просто някакво яке, то е съчетание от комфорт, стил и практичност, пригодено за суровата зима. Това яке разполага с удобна качулка, която осигурява допълнителна топлина и защита от студения вятър.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Черно удължено дамско есенно палто/парка

Преживейте прохладния пролетен или есенен вятър със стил с това шикозно черно дамско палто с удължен ръкав или, както ние обичаме да го наричаме, парка. Това не е обикновено палто, то е символ на стил, съчетан с функционалност. С водоотблъскващо покритие тази парка ще ви гарантира, че ще останете сухи, дори когато времето реши друго. Несменяемата качулка добавя допълнителен слой защита, а двупосочното закопчаване с цип предлага гъвкавост и удобство.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Евтино черно ватирано зимно яке големи размери

Зимата е периодът от годината, когато се нуждаем от топлина и комфорт. А за това доброто зимно яке е задължително. Ако търсите яке, което не само да е топло, но и да е на достъпна цена, тогава определено насочете вниманието си към евтино черно ватирано зимно яке с цял цип. То се предлага в класически черен цвят, който подхожда на всяко облекло, и е проектирано така, че да пасва идеално на дамите с размер плюс.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Черно дамско пролетно кожено яке с подплата

Черното дамско пролетно кожено яке с подплата е изработено от мека имитация на кожа, която е удобна за носене и има красива текстура. Липсата на яка му придава елегантен и модерен вид, а ъгловатото закопчаване с цип му придава острота. Закопчалката под врата гарантира, че вятърът няма да навлезе и ще Ви държи топло.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Разширено червено бебешко ватирано зимно яке за момичета

Представяме ви удължено червено ватирано зимно яке за момичета, което е идеален аксесоар за студените зимни дни. Това стилно яке е проектирано така, че да осигурява максимална топлоизолация и защита от неблагоприятни метеорологични условия. Това зимно яке е изработено от качествени и издръжливи материали, които гарантират, че на детето ви винаги ще му е топло и удобно. Ватираният дизайн придава на якето модерен вид, а удължената кройка осигурява по-голяма защита срещу студа и вятъра.

Цена към момента на прегледа: 51,79 лв

Пясъчно кафяво дамско ватирано зимно яке с кожа

Дами, пригответе се да обновите зимния си гардероб с модерно кафяво ватирано зимно яке с кожа. Това яке е перфектната комбинация от мода, елегантност, функционалност и топлина, което го прави най-добрият избор за преходните сезони или меката зима. Ватираният модел осигурява допълнителен слой топлина, което го прави идеално за студените дни.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Модерно ватирано яке за момичета с малък печат

Уж малките момиченца искат да се харесват и да бъдат момиче за шоу благодарение на хубавите дрехи. Докато външният вид е важен за детето, функционалните характеристики са важни за родителите. Тук е представен модел на зимно яке, което има и двете възможности.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Черно мъжко зимно ватирано яке с качулка

Мъжете са известни с това, че обичат практичните неща, но не могат да бъдат лишени от стила и елегантността, които също се харесват на мнозина. Ако сте представител на мъжкото поколение, което обича да се облича модерно, в никакъв случай не пренебрегвайте това зимно яке.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Майчинство и майчинство зимно яке с подплата

Това ватирано памучно яке за бременни ще ви държи прекрасно топло през цялата бременност и след раждането. С много мека подплата от плюшен полар в джобовете и качулката. Набраздените подгъви в края на ръкавите предотвратяват навлизането на студен въздух под якето

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Мъжко ватирано зимно яке с плюшена подплата

Джентълмени, иска ли се в гардероба ви ново яке за есенно-зимния сезон? Не обичате да губите време за избор? Какво яке да изберете, за да служи правилно на предназначението си и да издържи дълго време? Тогава това е парчето. То ще ви спечели от пръв поглед, и то не само заради цвета.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамско ватирано яке с къса кройка и висока стояща яка

Наслаждавате ли се на дрехи с класически дизайн, но с нещо уникално? Искате ли да разширите гардероба си с качествено ватирано яке? Харесвате ли спортни и стилни неща? Искате ли да станете звезда през зимата? Тогава този модел ватирани якета ще ви допадне. Топло от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Мъжка дънкова парка с агнешка кожа и вградена качулка

Как да прекарате зимата не само приятно, комфортно, но и със стил? С покупката на тази модерна парка си гарантирате и двете. Ще ви е прекрасно топло, но все пак ще ви е хладно. Стилната парка за модерния мъж с непреходен и удобен дизайн е сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

1 2