Евтини дамски зимни палта

Побиват ви тръпки от студеното време през януари и февруари? Оставете притесненията зад гърба си и си купете качествено, но евтино дамско зимно палто. Извън сезона можете да си го купите на изключително ниски цени. Дизайнерски парчета в сиво meliert, черно и бяло ще ви заслепи в ценовия диапазон до 600 крони! Никоя жена не може да устои на това.

Насладете се пълноценно на цените извън сезона. Подарете на гардероба си красиво дълго палто в спортен стил или небрежна дреха, подходяща за всекидневието. Ще оцените класическото палто от вълна с двуредно закопчаване и белия модел с връзки на талията и висока яка, който няма да даде шанс на студеното време. Дълги или къси евтини дамски зимни палта са черешката на тортата в гардероба на всеки. Не забравяйте за пухените модели, евтините дамски зимни палта с асиметрични елементи и изключително топлите спортни дрехи.

Дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка

Дами, омръзнаха ли ви зимните палта, които ви карат да изглеждате като ходещ гардероб? Имам новина за вас! Предлагаме ви дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка. Да, то е толкова фантастично, колкото звучи. Представете си, че можете да се въртите в него и същевременно да ви е топло. Това палто не се изчерпва само с това да ви накара да се почувствате като мода при минусови температури, о, не, то има и модерни емблеми от изкуствена кожа на ръкавите. Защото защо ръцете ви да пропуснат цялата стилна акция, нали?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамско ватирано палто с качулка в модерно сиво

Дамското ватирано палто SAM 73 WB 780 в сив цвят е с вградена качулка и изправена яка. Качулката може да се регулира с помощта на шнур, за да се стегне при нужда. Това ви осигурява най-добра защита от вятъра, но също така и от дъжд или сняг. Палтото е с подплата.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Късо палто от черно плюшено мече

Това палто, както е популярно това изделие, е с класическа права кройка със закопчаване с две копчета. Предната ѝ част е украсена с удобни джобове, които побират колкото се може повече ръце. Подобно на истинско сако, то има и отличителни ревери с космат дизайн. Всичко сочи, че този модел ще ви стане любим.

Цена към момента на прегледа: 65 лв