Дълги мъжки зимни якета и палта

Вярно е, че човек просто не може да мине без дълго зимно яке или палто. Понякога е толкова студено, че късият моден бомбър просто не е достатъчен. Най-модерна е дължината до средата на коляното, два големи предни джоба, практична качулка със или без козина. Спортните якета за мъже в по-дълъг вариант са предназначени за ежедневна употреба. По-дългият вариант гарантира топлина дори в най-студените дни от годината.

Модерният външен вид, защитата от капризите на времето и практичността играят важна роля. Това важи и за дългите мъжки зимни палта. Студентите, търговските представители и мениджърите ги харесват за ежедневно носене. Независимо дали са вълнени, или са изработени от синтетичен материал и са изолирани, те винаги трябва да са елегантни. Не се изисква качулка или яка. Те могат да имат двуредно закопчаване, цип, копчета или и двете. Джобовете и декоративните ципове са много приятни. Дългите мъжки зимни якета и палта са топли и много модерни.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Мъжко ски яке Quiksilver MISSION с батик

Мъжкото зимно ски яке Quiksilver MISSION е проектирано с първокласни характеристики, за да осигури максимален комфорт и топлина по пистите. Ключова характеристика на якето е технологията Dry Flight 10K, която предлага впечатляващ воден стълб от 10 000 мм и също толкова зашеметяваща дишаемост от 10 000 г/м2/24 ч. Това гарантира, че собственикът ще остане сух и удобен независимо от метеорологичните условия. Прибавяйки към превъзходната способност за задържане на топлина, е технологията WarmFlight X2, която осигурява много топлина при студени условия.

Цена към момента на прегледа: 265 лв

Гланцирано сребърно мъжко зимно яке Alpha Industries

Стилно зимно яке, в което просто ще блеснете.

Цена към момента на прегледа: 594 лв