Дълги зимни якета

Дори и мразовитите дни на годината да не са вашата чаша кафе, искате ли да блеснете с практично и модерно облекло? В такъв случай дългите зимни якета ще са подходящи за вас. Активните жени не могат да устоят на спортните модели, а романтичните души не могат да устоят на елегантните модели в плътни цветове или с щампи. Синьо, черно, бяло, каки, лилаво, сребристо, сиво, розово и жълто – това са фаворитите за тази зима!

Небрежните дълги зимни якета тип “парка” в цвят каки са идеални за разходки и заслепяват с голяма кожена качулка. Младите момичета ще оценят дългите модели с армейски дизайн, които се допълват от бяла кожена качулка. Ватираното зимно яке с дължина до средата на прасеца ще ви топли дори в много студено време. За работните срещи и театъра ще бъдете очарователни в тъмносиньото зимно яке до коляното с фини ребра, закопчалка на талията и висока кожена яка. Мекото сиво яке с екстравагантна яка и асиметрично закопчаване ще очарова по-смелите жени, а дългият модел със сребрист принт ще омагьоса романтичките.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

По-дълго черно ватирано зимно яке за момичета Volcano J-Billa

Това е като топла прегръдка в студен зимен ден. Но нека бъдем реалисти, не става дума само за топлина. Искаме и стил, а якето Volcano J-Bill го осигурява. Черният ватиран дизайн крещи изтънченост, а по-голямата дължина добавя нотка елегантност. И дори не ни карайте да започваме с частта от името, наречена Volcano. В края на краищата, кой не би искал да се чувства като огнена природна сила, докато е загърнат в уютно зимно яке?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Евтино бяло ватирано вълнено яке за жени

Дами, търсите ли стилно, но достъпно зимно яке? Вижте това. Със своята ватирана кройка и основен модел това яке е идеално както за преходното време, така и за суровите зимни месеци. Дългите ръкави и детайлите на качулката осигуряват допълнителна топлина и защита от лошото време. Но какво отличава това яке? Материалът, разбира се!

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамско изолирано зимно яке с удължена дължина

Как да направите зимния сезон по-приятен? Вземете си това красиво, модерно и непреходно яке. Благодарение на него ще прекарате много зимни сезони със стил и на топло. Модерна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамско дълго модерно ватирано яке с качулка и кожа

Дълго дамско яке с модерен ватиран дизайн и удобна кройка. Тя е снабдена с практична качулка, кожа и джобове. Закопчава се с цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Дамско дълго зимно яке с качулка в прахово розово

Дълго дамско зимно яке в прахово розово с качулка с модерен и непреходен дизайн. Много топло дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено, ватирано и изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с яка, която преминава в качулка с кожа. Качулката не може да се разкопчава.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Модерно ватирано дамско яке Puma в кафяво

Модерното дамско ватирано яке Puma в кафяво ще ви топли през зимата. Той предпазва от студ, вятър, слана и сняг. Якето е с интегрирана качулка и скрит цип по цялата дължина на предната част.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Сива топла водоустойчива дамска парка

Топлата парка с джобове в бронзово-черно е изработена от висококачествен водоустойчив материал, благодарение на специална обработка. Насладете се на зимата в удобен и топъл модел, който е шикозен и в същото време красиво топли и осигурява защита от зимното време, без да дава шанс на неприятния и студен вятър.

Цена към момента на прегледа: 242 лв

Дамско дълго пухено ватирано яке с колан Guess

Коженото яке от колекцията на Guess. Изолиран модел, изработен от гладка материя. Този модел яке е изработен частично от рециклиран полиестер. Близко прилягащ разрез. Ватиран модел. Сваляща се качулка с шнурове.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Момичешка ватирана парка с качулка и кожена тапицерия

Парката с качулка за момичета привлича погледа от пръв поглед с красивия си ягодов цвят. Подходящ е за всички. Дори малките момичета обаче искат да бъдат харесвани, те са момичетата на шоуто. В тази стилна зимна дреха всяко момиче ще дефилира много. Момичешката парка е с практична дължина, която не само запазва детето сухо и топло, но и предпазва гърба от студ.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Изолирано модерно ватирано яке САМО с удължена дължина

Дамското яке от колекцията Only е модерно, непреходно и висококачествено. Благодарение на това той определено не е едносезонен. Това е яке, което ще ви хареса. В същото време ще ви е приятно и топло. Висококачественото дамско ватирано яке ще предпази гърба ви от студа благодарение на по-дългата си кройка. Това е изолиран модел.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Дамско ватирано яке в атрактивна кройка и син цвят

Това дамско удължено зимно яке ще ви заслепи от пръв поглед с цвета и самата си кройка. Няма да избягате от светлината на прожекторите и в него. Тя ще придаде отличителен знак на вашия характерен стил. Това допринася за вашия чар. Тя ще подчертае стилното ви зимно облекло. Ватирано яке в цвят метличина с кройка с ефективно разширение от талията, където предлага максимален комфорт и същевременно е още по-интересно.

Цена към момента на прегледа: 231 лв

1 2