Дълги зимни якета за жени

След като настъпи леденото време, е време за зимни удължени дамски якета, които да ви топлят. Удължените зимни якета за жени могат да имат стотици лица, но имат едно общо нещо. Те никога не са студени, защото покриват най-деликатните части на женското тяло. Зимните удължени якета се харесват както на спортните, така и на елегантните елементи.

За всекидневно носене – топло яке с подчертана талия, която е снабдена с вътрешен еластичен шнур и стилна катарама. А-образното удължение също ласкае жените с пълна фигура. Ключът към успеха е голямата качулка и приятното метално закопчаване. В спортното дамско зимно яке с дължина до коляното студът и мразът нямат шанс. Спортните елементи пасват като ръкавица за разходка, но също така и за работа и за ежедневно носене. Елегантното удължено яке с вталена кройка и голяма качулка от кожа ще зарадва всички шоугърли. Удължените якета за зимата в класически и ярки цветове осигуряват удобно носене и топлина дори в големия студ.

Дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка

Дами, омръзнаха ли ви зимните палта, които ви карат да изглеждате като ходещ гардероб? Имам новина за вас! Предлагаме ви дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка. Да, то е толкова фантастично, колкото звучи. Представете си, че можете да се въртите в него и същевременно да ви е топло. Това палто не се изчерпва само с това да ви накара да се почувствате като мода при минусови температури, о, не, то има и модерни емблеми от изкуствена кожа на ръкавите. Защото защо ръцете ви да пропуснат цялата стилна акция, нали?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дълго лъскаво черно зимно яке за жени

Насладете се на зимния сезон със стил с дългото лъскаво черно зимно яке за жени. То не е просто обикновена връхна дреха, а символ на устойчива мода и иновативен дизайн. Якето е с пълнеж от революционната изолация EcoDown® на Thoermore – рециклиран материал, който имитира мекотата и топлината на естествения пух, но го превъзхожда, когато става въпрос за изолация и лекота. Изолацията EcoDown® осигурява несравним комфорт и елегантен външен вид, който е много подобен на естествения пух. И все пак го издига на по-високо ниво, като поддържа високи изолационни характеристики и е невероятно лека. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да ви тежи зимното облекло.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Черно удължено дамско есенно палто/парка

Преживейте прохладния пролетен или есенен вятър със стил с това шикозно черно дамско палто с удължен ръкав или, както ние обичаме да го наричаме, парка. Това не е обикновено палто, то е символ на стил, съчетан с функционалност. С водоотблъскващо покритие тази парка ще ви гарантира, че ще останете сухи, дори когато времето реши друго. Несменяемата качулка добавя допълнителен слой защита, а двупосочното закопчаване с цип предлага гъвкавост и удобство.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Евтино бяло ватирано вълнено яке за жени

Дами, търсите ли стилно, но достъпно зимно яке? Вижте това. Със своята ватирана кройка и основен модел това яке е идеално както за преходното време, така и за суровите зимни месеци. Дългите ръкави и детайлите на качулката осигуряват допълнителна топлина и защита от лошото време. Но какво отличава това яке? Материалът, разбира се!

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Евтино черно ватирано зимно яке големи размери

Зимата е периодът от годината, когато се нуждаем от топлина и комфорт. А за това доброто зимно яке е задължително. Ако търсите яке, което не само да е топло, но и да е на достъпна цена, тогава определено насочете вниманието си към евтино черно ватирано зимно яке с цял цип. То се предлага в класически черен цвят, който подхожда на всяко облекло, и е проектирано така, че да пасва идеално на дамите с размер плюс.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Дамско изолирано зимно яке с удължена дължина

Как да направите зимния сезон по-приятен? Вземете си това красиво, модерно и непреходно яке. Благодарение на него ще прекарате много зимни сезони със стил и на топло. Модерна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Майчинство и майчинство зимно яке с подплата

Това ватирано памучно яке за бременни ще ви държи прекрасно топло през цялата бременност и след раждането. С много мека подплата от плюшен полар в джобовете и качулката. Набраздените подгъви в края на ръкавите предотвратяват навлизането на студен въздух под якето

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Женско зимно яке тип “парка” с подвижна качулка

Как да се справите със студеното и лошо време? Вземете този красив и качествен парк. Идеален за пролетния и есенния сезон. Благодарение на дизайна то не е въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 171 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Двустранно модерно дамско яке с удължена дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Наистина ли предпочитате качеството пред количеството? Искате ли нещо повече от качествено модерно зимно яке? Тогава този модел е за вас. Купувайки това яке, вие на практика разполагате с 2 такива.И това си заслужава, нали!

Цена към момента на прегледа: 148 лв

Двустранно модерно водоустойчиво дамско яке тип парка

Любиш ли вечните неща? Искате ли да сте стилни и ин дори в зимните си дрехи? Как да направим един от най-нелюбимите сезони едновременно по-приятен? Трикът е да се сдобиете с този шикозен елемент. Вместо едно яке, получавате 2 или 2в1. Кой може да устои!

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Зимно яке Bonprix с полар на ръкавите и яката

Бордо яке с качулка и полар с плюшено мече.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Дълго бяло ватирано зимно яке с качулка Under Armour за жени

Технология Storm – водоотблъскваща повърхностна обработка, водата се стича по материала и не попива, технология ColdGear® – запазва топлината на тялото дори в студено време.

Цена към момента на прегледа: 395 лв

Модерна водоустойчива парка за жени с възможност за обръщане

Това е парка или яке? Представяме ви женствено парче 2 в 1, което предлага 2 различни стила! В семпла кройка, с колан и сваляща се качулка. От едната страна на парка: цип с двоен плъзгач и капак с капси. Качулка от 3 части с имитация на кожа, сваляща се с копчета + ластични примки. Дълги прави ръкави.

Цена към момента на прегледа: 261 лв

1 2