Дълги зимни палта

Младите и зрелите жени не могат да се справят без дълги зимни палта в леденото време. Ежедневните модели могат да се носят всеки ден, а елегантните са неразделна част от светското облекло. Бялото палто с дължина до коляното, закопчаване с цип и черни кръпки е хит. Черните контрастни елементи на гърдите и яката от тъмна кожа придават на палтото стил. Класическа кройка с двуредно закопчаване и топла яка, подходяща за компания.

Дългото сребристо зимно палто с големи джобове и връзка на талията или кафявият модел с кожена качулка в прилепнала кройка ще ви подхождат за работа или среща. Светлосиньото или бялото палто с кожена яка, които са скроени така, че да подчертават женствените линии, принадлежат към гардероба на елегантните жени. Дългото зимно палто в стил пончо е идеално за разходки, а карираният модел с дължина до коляното и кройка А ще ви заслепи с модерен външен вид. Блестящото червено ватирано палто с кожена качулка впечатлява със спортния си дизайн.

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Дълго дамско бяло вълнено палто с качулка

Дългото бяло вълнено палто за жени с качулка е универсално и елегантно допълнение към гардероба на всяка жена. Традиционно изработена от висококачествена вълна, тази стилна връхна дреха предлага баланс между комфорт, топлина и модерен дизайн. То е перфектната комбинация от функционалност и естетическа привлекателност, което го превръща в незаменим аксесоар за по-студените сезони.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дълго евтино червено ватирано зимно палто за млади

Дълго семпло ватирано яке с качулка, което може да се прибере в джоб.

Цена към момента на прегледа: 89 лв