Детско зимно яке с косъм

Търсите ли топла, но модерна дреха за децата си за студеното време? Отдайте предпочитание на модерното детско зимно яке с кожа. Веднага ще останете възхитени от свежия вид и топлината, които осигурява козината. За момчетата е подходящо зеленото и синьото зимно яке с козина, а момичетата могат да носят розовите и оранжевите модели с красива козина на качулката.

Детските зимни якета с козина на качулката, ръкавите и долната част ще се харесат на малките момичета, а спортните модели в ярки цветове с козина на качулката ще се харесат на момчетата. Най-малките членове на семейството също искат да бъдат харесвани, така че детските зимни якета с кожа ще бъдат посрещнати с отворени обятия. Козината е неразделна част от якетата за малките калпачета, които току-що се учат да ходят, но и за момчетата и момичетата в предучилищна възраст. Само за да направят голям фурор с кожено яке по време на разходка в детската градина. Якетата с бродерии, шипове, апликации и кожа ще се превърнат в най-популярната част от детския гардероб.

Зимно яке в цвят каки за момчета с качулка и вътрешна козина

Слушайте! Видяхте ли най-новата модна тенденция за момчетата тази зима? Това е зимно яке в цвят каки с качулка и вътрешна козина. Да, чухте правилно! Това е все едно да имате зимно яке и уютно одеяло в едно. Кой не би искал това? Представете си колко топло и уютно ще бъде на вашето малко момче в това яке. Той ще изглежда като ходещо плюшено мече! Освен това цветът каки е толкова универсален. Той се съчетава с всичко. Няма да се притеснявате, че ще изглежда като модно бедствие.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Ватирано яке за момичета с топла изолация и качулка

Gelert Storm Parka Jacket Junior Girls е с високо качество. Модерно зимно яке за момичета с уютен и топъл вътрешен полар осигурява защита от студа. Има практични джобове и 4 отпред. Ватираното яке е оборудвано с практична качулка, която предпазва от вятър, сняг и дъжд.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Момичешка ватирана парка с качулка и кожена тапицерия

Парката с качулка за момичета привлича погледа от пръв поглед с красивия си ягодов цвят. Подходящ е за всички. Дори малките момичета обаче искат да бъдат харесвани, те са момичетата на шоуто. В тази стилна зимна дреха всяко момиче ще дефилира много. Момичешката парка е с практична дължина, която не само запазва детето сухо и топло, но и предпазва гърба от студ.

Цена към момента на прегледа: 81 лв