Детски зимни якета в продажба

Всички родители, които не искат да купуват скъпи дрехи за децата си, защото те растат като вода, могат да си купят детски якета на разпродажба. Достатъчно е да погледнете в интернет или в известните магазини, където можете да намерите ски и модни модели за ежедневно носене. Предлагат се в едноцветни цветове, с шарки или с козина на качулката.

Момичетата ще заблестят с ватирано лилаво яке с висока яка и фиксирана качулка с кожа, а момчетата – със синьо-зелено зимно яке с модерна кройка. Лъскавите якета с еластична талия и удължена дължина също не са рядкост. Детски зимни якета зимата продажба ски, сноуборд якета ще бъдат оценени, когато се наслаждавате на снега в планината, и модерни модели за свободното време отново за училище и разходки сред природата. Удължената дължина на якето ще осигури на децата топлина дори в най-студените дни, а якето, покриващо дупето с кожена качулка, ще държи малките парадиращи момичета на топло.

Зимно яке в цвят каки за момчета с качулка и вътрешна козина

Слушайте! Видяхте ли най-новата модна тенденция за момчетата тази зима? Това е зимно яке в цвят каки с качулка и вътрешна козина. Да, чухте правилно! Това е все едно да имате зимно яке и уютно одеяло в едно. Кой не би искал това? Представете си колко топло и уютно ще бъде на вашето малко момче в това яке. Той ще изглежда като ходещо плюшено мече! Освен това цветът каки е толкова универсален. Той се съчетава с всичко. Няма да се притеснявате, че ще изглежда като модно бедствие.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Червено детско ватирано яке с качулка с уши

Слушали ли сте за червеното бебешко ватирано яке с качулка с уши? Това унисекс яке е на мода в момента! То не е просто някакво яке, а такова, което е създадено специално с детски модели. С експлозия от цветове и забавни шарки детето ви ще се откроява във всяка тълпа! То разполага с неотстраняваща се качулка, за да поддържа главата на вашето мъниче топла и удобна. Качулката обаче не е просто качулка.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

По-дълго черно ватирано зимно яке за момичета Volcano J-Billa

Това е като топла прегръдка в студен зимен ден. Но нека бъдем реалисти, не става дума само за топлина. Искаме и стил, а якето Volcano J-Bill го осигурява. Черният ватиран дизайн крещи изтънченост, а по-голямата дължина добавя нотка елегантност. И дори не ни карайте да започваме с частта от името, наречена Volcano. В края на краищата, кой не би искал да се чувства като огнена природна сила, докато е загърнат в уютно зимно яке?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Момичета розово зимно яке за планините Nike

Когато става въпрос за стилно и функционално зимно облекло за вашето малко момиче, не търсете повече от розовото зимно планинско яке за момичета от Nike. Това не е просто някакво яке, това е изолираното яке за момичета Nike NSW SYNFL HD JKT G, специално разработено за преходния сезон. То е перфектната комбинация от стил и комфорт, за да изглеждат малките ви принцеси елегантно и да се чувстват топло.

Цена към момента на прегледа: 144,90 лв

Евтино ватирано черно зимно яке за момчета с качулка

Когато се сбогуваме с топлите летни дни и посрещаме студената зима, е време да освежите гардероба си с някои уютни и стилни зимни аксесоари. Наред с всичко останало, едно достъпно ватирано черно зимно яке с качулка е задължително за момчетата този сезон. Това не е просто някакво яке, то е съчетание от комфорт, стил и практичност, пригодено за суровата зима. Това яке разполага с удобна качулка, която осигурява допълнителна топлина и защита от студения вятър.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Сиво норвежко ватирано зимно яке за момчета

Поправен качулка. Два джоба. Памук. Много лек, топъл материал. Дишащ.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Ватирано яке за момичета с топла изолация и качулка

Gelert Storm Parka Jacket Junior Girls е с високо качество. Модерно зимно яке за момичета с уютен и топъл вътрешен полар осигурява защита от студа. Има практични джобове и 4 отпред. Ватираното яке е оборудвано с практична качулка, която предпазва от вятър, сняг и дъжд.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Зимно яке за момчета Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET

Красиво проектираното яке Horsefeathers RIGBY YOUTH JACKET е точното решение, от което вашите малки палавници се нуждаят за пистите и извън тях. Якето е усъвършенствано с мембрана UltraTech, подлепнали критични шевове или качествени ципове YKK®. Разбира се, има и регулируема качулка, джоб за ски карти и вътрешен джоб. Облечете малчуганите си с този луксозен модел от Horsefeathers. Ще се радват да се забавляват с нея по пистите, но и да я носят класически в планината.

Цена към момента на прегледа: 163 лв