Дамско черно зимно яке

Ако попитате за най-популярния цвят, мнозина ще отговорят, че това е черният. Въпреки че е символ на тъга, тя може да добави приятно докосване към гардероба ви. Черното дамско зимно яке е ключов елемент от гардероба на всяка жена, защото се съчетава перфектно с други цветове. Независимо дали сте избрали дънки и високи ботуши с черно яке, или изолирани панталони и спортни обувки, ще получите страхотен аутфит.

Черното дамско зимно яке има стотици лица. Той може да бъде елегантен, който ще се използва от жените за офиса и за бизнес среща. В това отношение идеален е по-дългият дизайн и прилепналата кройка, допълнени от метална катарама на талията. То не трябва да има кожена яка или яка със стойка. Спортните модели с ребра и лъскав дизайн ще се харесат на младите мацки, докато ежедневните модели с голяма качулка от кожа в кафяво или бяло ще допаднат на тийнейджърките. Не забравяйте за асиметричните яки или кройки, те са актуални! Винаги ще бъдете модерни с черно дамско зимно яке.

Дълго лъскаво черно зимно яке за жени

Насладете се на зимния сезон със стил с дългото лъскаво черно зимно яке за жени. То не е просто обикновена връхна дреха, а символ на устойчива мода и иновативен дизайн. Якето е с пълнеж от революционната изолация EcoDown® на Thoermore – рециклиран материал, който имитира мекотата и топлината на естествения пух, но го превъзхожда, когато става въпрос за изолация и лекота. Изолацията EcoDown® осигурява несравним комфорт и елегантен външен вид, който е много подобен на естествения пух. И все пак го издига на по-високо ниво, като поддържа високи изолационни характеристики и е невероятно лека. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да ви тежи зимното облекло.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Евтино черно и жълто ватирано зимно яке Sinsay за преходния сезон

Женското зимно яке Sinsay е отличен избор за всеки, който търси стилен и достъпен вариант за прехода между сезоните. Черно-жълтият ватиран дизайн привлича погледа и е универсален, което го прави чудесно допълнение към всеки гардероб. Стоящата яка добавя допълнителен слой топлина и защита от атмосферни влияния, което я прави идеална за хладните есенни сутрини или пролетни вечери.

Цена към момента на прегледа: 39,90 лв

Черно удължено дамско есенно палто/парка

Преживейте прохладния пролетен или есенен вятър със стил с това шикозно черно дамско палто с удължен ръкав или, както ние обичаме да го наричаме, парка. Това не е обикновено палто, то е символ на стил, съчетан с функционалност. С водоотблъскващо покритие тази парка ще ви гарантира, че ще останете сухи, дори когато времето реши друго. Несменяемата качулка добавя допълнителен слой защита, а двупосочното закопчаване с цип предлага гъвкавост и удобство.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Евтино черно ватирано зимно яке големи размери

Зимата е периодът от годината, когато се нуждаем от топлина и комфорт. А за това доброто зимно яке е задължително. Ако търсите яке, което не само да е топло, но и да е на достъпна цена, тогава определено насочете вниманието си към евтино черно ватирано зимно яке с цял цип. То се предлага в класически черен цвят, който подхожда на всяко облекло, и е проектирано така, че да пасва идеално на дамите с размер плюс.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Черно дамско пролетно кожено яке с подплата

Черното дамско пролетно кожено яке с подплата е изработено от мека имитация на кожа, която е удобна за носене и има красива текстура. Липсата на яка му придава елегантен и модерен вид, а ъгловатото закопчаване с цип му придава острота. Закопчалката под врата гарантира, че вятърът няма да навлезе и ще Ви държи топло.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Двустранно модерно водоустойчиво дамско яке тип парка

Любиш ли вечните неща? Искате ли да сте стилни и ин дори в зимните си дрехи? Как да направим един от най-нелюбимите сезони едновременно по-приятен? Трикът е да се сдобиете с този шикозен елемент. Вместо едно яке, получавате 2 или 2в1. Кой може да устои!

Цена към момента на прегледа: 154 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Обръщаемо дамско зимно яке с удължена дължина

Как да прекарате зимата със стил и комфорт? Как да направим един от най-малко популярните сезони по-приятен? Харесвате ли практичните и непреходни дрехи? Тогава заложете на това яке. С покупката на едно яке получавате едновременно 2 различни модни варианта. Няма нищо по-хубаво от изгодните артикули, които радват два пъти повече.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Практична двустранна дамска парка в кафяво-черна комбинация

Загрява, поддържа топлина и сухота. Подчертава стилното ви облекло. Това ще направи зимата ви комфортна. Подходящ модел за студено, лошо, студено време.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Топло черно дамско зимно яке за планината

Черно ватирано зимно яке Noisy May, изработено от топъл, удобен и мек материал.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамска парка с качулка и приятна подплата от плюшено мече

Тази къса парка с изкуствена кожа в неутрално черно е любов от пръв поглед. Той ще ви спечели с качеството на материала и цялостния изтънчен дизайн. Модерен елемент, който ще ви накара да се наслаждавате на зимата много по-приятно. Той подчертава вашия отличителен стил. Той ще подчертае очарованието на зимното ви облекло. С него ще се чувствате удобно и стилно. Дамската къса парка има практична вградена качулка с подвижна козина.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Черно-жълто дамско двустранно практично зимно яке

Обличането оказва значително влияние върху начина, по който се чувстваме. Тя може да добави увереност, привлекателност. Тук е перфектният избор на красиво зимно яке, което определено ще повдигне самочувствието ви и е доказателство, че дори зимното облекло може да бъде интересно

Цена към момента на прегледа: 163 лв