Дамско зимно яке Guess

Сбогувайте се със старите си дрехи за зимата и се сдобийте с прекрасна топла дреха за мразовитите дни. От пръв поглед ще бъдете заслепени от дамското зимно яке Guess, което върви ръка за ръка с ритъма на последните модни тенденции. Черно, синьо, бяло, сиво и розово – това е само малка част от вкуса! Черното сако Guess с елегантна кройка пасва като ръкавица за работа и компания, а небрежният бял модел с висока яка ще ви допадне при всеки повод.

Ще изглеждате като принцеса от леденото царство в това бяло зимно яке с гръб, с голяма кожена качулка, оребрени кантове, вталена кройка и сребърни украшения на гърдите. Дългото синьо елече с голяма асиметрична яка и черна катарама на талията е предназначено за млади котки с елегантна фигура. Сивото зимно яке Guess в метален нюанс и с регулируема катарама на талията ще зарадва както младите, така и зрелите жени. Дамските зимни якета Guess са синоним на практичност и елегантност.

Дамско дълго пухено ватирано яке с колан Guess

Коженото яке от колекцията на Guess. Изолиран модел, изработен от гладка материя. Този модел яке е изработен частично от рециклиран полиестер. Близко прилягащ разрез. Ватиран модел. Сваляща се качулка с шнурове.

Цена към момента на прегледа: 326 лв