Дамско зимно яке с пух

Облеклото на жените се променя коренно през мразовитите дни на годината, но няма да сбъркат с дамско пухено яке. Те ще се стоплят и ще са в крак с ритъма на съвременността. Големите и ефирни зимни якета с пух може и да не се харесват на всички жени, но този стил е хит. Ватираните пухени якета с интересни кройки и дължини ще ви топлят и очароват с прекрасни дизайни.

Дългите пухени якета с ослепителни детайли и в смели цветове са хит, както и оригиналните модели с широка катарама около талията, която оформя чудесно фигурата. Благодарение на широките яки и големите качулки няма да имате нужда от шал! Дамските зимни якета с пух са топли, проветриви, леки като перо, с перфектна изолация и още по-добър външен вид. Младите мацки ще оценят моделите в уличен стил, а по-възрастните дами – класическите кройки с колан. Късо зимно пухено яке в стил бомбър, дълъг модел с асиметрична яка или закопчаване или спортно яке с функционални елементи нямат аналог!

Дълго лъскаво черно зимно яке за жени

Насладете се на зимния сезон със стил с дългото лъскаво черно зимно яке за жени. То не е просто обикновена връхна дреха, а символ на устойчива мода и иновативен дизайн. Якето е с пълнеж от революционната изолация EcoDown® на Thoermore – рециклиран материал, който имитира мекотата и топлината на естествения пух, но го превъзхожда, когато става въпрос за изолация и лекота. Изолацията EcoDown® осигурява несравним комфорт и елегантен външен вид, който е много подобен на естествения пух. И все пак го издига на по-високо ниво, като поддържа високи изолационни характеристики и е невероятно лека. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да ви тежи зимното облекло.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамско дълго модерно ватирано яке с качулка и кожа

Дълго дамско яке с модерен ватиран дизайн и удобна кройка. Тя е снабдена с практична качулка, кожа и джобове. Закопчава се с цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Дамско дълго зимно яке с качулка в прахово розово

Дълго дамско зимно яке в прахово розово с качулка с модерен и непреходен дизайн. Много топло дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено, ватирано и изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с яка, която преминава в качулка с кожа. Качулката не може да се разкопчава.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Модерно ватирано дамско яке Puma в кафяво

Модерното дамско ватирано яке Puma в кафяво ще ви топли през зимата. Той предпазва от студ, вятър, слана и сняг. Якето е с интегрирана качулка и скрит цип по цялата дължина на предната част.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дамско ватирано яке с къса кройка и висока стояща яка

Наслаждавате ли се на дрехи с класически дизайн, но с нещо уникално? Искате ли да разширите гардероба си с качествено ватирано яке? Харесвате ли спортни и стилни неща? Искате ли да станете звезда през зимата? Тогава този модел ватирани якета ще ви допадне. Топло от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Преходно дамско яке с къса кройка

Яке, подходящо специално за преходния период, ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в него. Той привлича погледа с красив и смел оранжев цвят, който ще допринесе за свежия ви външен вид. Ефектът се подсилва от контрастната черна вложка. Якето ще ви прави само най-добрата компания, особено в студените дни през есента или пролетта, а също и през по-мекия зимен сезон.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Модерно сиво ватирано дамско яке Heine с пух

Пощенски код. С качулка. Вътрешен джоб. Странични джобове с приплъзване. Плътен цвят. Пухено перо. Ватирано яке. Топла подплата. Квилинг. Шевове в един тон. Гладка тъкан.

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Дамско дълго пухено ватирано яке с колан Guess

Коженото яке от колекцията на Guess. Изолиран модел, изработен от гладка материя. Този модел яке е изработен частично от рециклиран полиестер. Близко прилягащ разрез. Ватиран модел. Сваляща се качулка с шнурове.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Изолирано модерно ватирано яке САМО с удължена дължина

Дамското яке от колекцията Only е модерно, непреходно и висококачествено. Благодарение на това той определено не е едносезонен. Това е яке, което ще ви хареса. В същото време ще ви е приятно и топло. Висококачественото дамско ватирано яке ще предпази гърба ви от студа благодарение на по-дългата си кройка. Това е изолиран модел.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Дамско ватирано яке в атрактивна кройка и син цвят

Това дамско удължено зимно яке ще ви заслепи от пръв поглед с цвета и самата си кройка. Няма да избягате от светлината на прожекторите и в него. Тя ще придаде отличителен знак на вашия характерен стил. Това допринася за вашия чар. Тя ще подчертае стилното ви зимно облекло. Ватирано яке в цвят метличина с кройка с ефективно разширение от талията, където предлага максимален комфорт и същевременно е още по-интересно.

Цена към момента на прегледа: 231 лв