Дамско зимно яке в червено

Pokud si myslíte, že vám v mrazivých dnech roku postačí jeden černý kabát a lyžařská bunda, jste na omylu. Popusťte uzdu své fantazii a osvěžte svou garderobu červenou zimní dámskou bundou. Proč nosit jen černou a pastelové barvy, když má červená tolik nádherných odstínů. Určitě oslníte v tónech jahodové, malinové, rubínové, korálové, šarlatové, karmínové, granátové, bordó i třešňové!

Mladé kočky nedají dopustit na sportovní rudou bundu v lesklém efektu, které neschází krátký střih a pevná kapuce. Ideální kousek pro aktivně žijící ženy! Krátká bundička s vyšším stojáčkem ve vypasovaném střihu je výsadou štíhlých žen! Pokud k ní zvolí černé zateplené kalhoty, trendy outfit je na světě. Dlouhá červená dámská bunda s velkou kapucí s kožešinou osloví i vypasováním v pase a žebrováním! Rozšířený spodní díl zakryje nelíbivé nedostatky postavy! Červené zimní bundy ke kolenům s asymetrickým límcem či stojáčkem patří k nejlepším tipům pro mladé i zralé ženy.

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Червено функционално зимно яке за планината за плюс размер с подложка и кожа

Преодолейте студеното време с яркочервено функционално зимно яке за плюс размер. Създадена специално за нуждата ви от комфорт и топлина, тази спортна парка за открито разполага с достатъчно подплънки и кожена подплата. Двупосочният цип осигурява лесно използване, а подплатената с кожа качулка може да се разкопчава по ваше желание. Якето разполага и с предпазител за брадичката за допълнителна защита от студените ветрове.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Топло бордо червено ватирано зимно яке с кожа

Насладете се на зимния студ с нашето топло ватирано зимно яке в бордо червено, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това внимателно проектирано яке е не само привлекателно за окото, но и практично. То е изработено от ватиран материал на зимния модел и ще ви държи идеално топло дори в най-студения климат. Несменяемата му качулка добавя допълнителен слой защита от природните стихии, а сваляемата изкуствена кожа, с която е обточена качулката, осигурява допълнително докосване на елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 158 лв

Разширено червено бебешко ватирано зимно яке за момичета

Представяме ви удължено червено ватирано зимно яке за момичета, което е идеален аксесоар за студените зимни дни. Това стилно яке е проектирано така, че да осигурява максимална топлоизолация и защита от неблагоприятни метеорологични условия. Това зимно яке е изработено от качествени и издръжливи материали, които гарантират, че на детето ви винаги ще му е топло и удобно. Ватираният дизайн придава на якето модерен вид, а удължената кройка осигурява по-голяма защита срещу студа и вятъра.

Цена към момента на прегледа: 51,79 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Зимно яке Bonprix с полар на ръкавите и яката

Бордо яке с качулка и полар с плюшено мече.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Дамско памучно късо яке в два цвята със спортна кройка

Вълнено двуцветно яке за кръста във вечна кройка. Висококачественото дамско спортно яке в цветова комбинация от червено и синьо е подходящо за града и планината. Тя има практични джобове, по-висока яка и цип отпред по цялата дължина.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерна дамска парка с качулка и топла подплата

Кафяво-червената дамска парка е подходяща за есента/зимата. Има закопчаване с цип и закопчалка, а качулката не може да се сваля. Топла подвижна подплата – плюш отвътре. Може да се регулира на талията и в долната част с помощта на шнурове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Топло ватирано дамско палто с изкуствена кожа на качулката

Магията на палтото се крие в тъмния винен цвят, който е една от основните тенденции всяка есен и зима. Освен това този нюанс подхожда на всички цветни типове жени и идеално се съчетава с фигурата им. Друга украса е козината на качулката, която не може да се разкопчава, тъй като е пришита плътно и следва повдигнатата яка. Яката може да се закопчава около врата с две копчета, така че няма да имате нужда от шал.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Ватирано яке в разтеглива дължина с колан с удобен дизайн

Дългото ватирано яке с колан във впечатляващ червен дизайн и контрастни черни детайли допринасят за уникалността на модела. Практичното яке с голяма дължина ще ви предпази. Няма риск от простуда. Гърбът ви ще се стопли прекрасно. Топлото яке ще ви гарантира, че можете да се наслаждавате на зимата със стил.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв