Дамско зимно яке в златисто

Търсите оригинална дреха за гардероба си? Дайте шанс на златното зимно яке да накара околността ви да заблести. Златният цвят е символ на отличен вкус, изгарящо щастие, благородство и мъдрост. Излезте на улицата с късо бомбър яке в ярко златисто или зимно яке над седалището с прилепнала кройка, която подчертава извивките ви.

Не е задължително златното зимно яке винаги да е лъскаво и изтъркано. Има и модели в небрежна кройка с козина около врата, които имат приятен матов златист оттенък. Спортно златно яке с функционални характеристики ще пасне на планините. По-тъмното злато, по-светлите фини тонове и лъскавите блестящи елементи просто принадлежат на гардероба на съвременната жена. Дългото златно яке с ребра и широка катарама на талията ще ви топли във всяка ситуация, а полудългото елегантно зимно златно яке с двойно закопчаване и голяма бяла качулка е за романтичните души. В злато ще очаровате околните и ще подобрите настроението си с кралски цвят.

Дамско ватирано яке с къса кройка и висока стояща яка

Наслаждавате ли се на дрехи с класически дизайн, но с нещо уникално? Искате ли да разширите гардероба си с качествено ватирано яке? Харесвате ли спортни и стилни неща? Искате ли да станете звезда през зимата? Тогава този модел ватирани якета ще ви допадне. Топло от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 21 лв