Дамски зимни якета за ски

През последните години жените от всички поколения залагат на активния начин на живот, дори и през най-студеното време на годината. Така че, ако сте страстен скиор или сноубордист, или ако обичате да се обличате спортно всеки ден, зимните дамски ски якета с функционални елементи са идеалният избор. Всички ски артикули са рязко модерни и предлагат комфортен дух на носене.

Топлите модели се предлагат в ярки и пастелни цветове. Много популярни са сивият гланц, снежнобялото и комбинациите от цветове и шарки. Дамските зимни ски якета обикновено са изработени от висококачествен материал, който не пропуска студа. В същото време те са дишащи и отвеждат излишната влага от тялото. Якетата са с разнообразен брой джобове и изолирана качулка. Непромокаемият цип, подвижният колан за кръста и вентилацията под мишниците осигуряват определен комфорт. Подарете си зимни ски якета дори и в града, за да не усетите никога повече студа и сланата.

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Червено функционално зимно яке за планината за плюс размер с подложка и кожа

Преодолейте студеното време с яркочервено функционално зимно яке за плюс размер. Създадена специално за нуждата ви от комфорт и топлина, тази спортна парка за открито разполага с достатъчно подплънки и кожена подплата. Двупосочният цип осигурява лесно използване, а подплатената с кожа качулка може да се разкопчава по ваше желание. Якето разполага и с предпазител за брадичката за допълнителна защита от студените ветрове.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Топло бордо червено ватирано зимно яке с кожа

Насладете се на зимния студ с нашето топло ватирано зимно яке в бордо червено, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това внимателно проектирано яке е не само привлекателно за окото, но и практично. То е изработено от ватиран материал на зимния модел и ще ви държи идеално топло дори в най-студения климат. Несменяемата му качулка добавя допълнителен слой защита от природните стихии, а сваляемата изкуствена кожа, с която е обточена качулката, осигурява допълнително докосване на елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 158 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Евтино черно ватирано зимно яке големи размери

Зимата е периодът от годината, когато се нуждаем от топлина и комфорт. А за това доброто зимно яке е задължително. Ако търсите яке, което не само да е топло, но и да е на достъпна цена, тогава определено насочете вниманието си към евтино черно ватирано зимно яке с цял цип. То се предлага в класически черен цвят, който подхожда на всяко облекло, и е проектирано така, че да пасва идеално на дамите с размер плюс.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Дълго бяло ватирано зимно яке с качулка Under Armour за жени

Технология Storm – водоотблъскваща повърхностна обработка, водата се стича по материала и не попива, технология ColdGear® – запазва топлината на тялото дори в студено време.

Цена към момента на прегледа: 395 лв

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Топло черно дамско зимно яке за планината

Черно ватирано зимно яке Noisy May, изработено от топъл, удобен и мек материал.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Зимно яке с пух на Calvin Klein за жени

Ддамско зимно яке от актуалната колекция на Calvin Klein за есен/зима 2018 г. Изолирана кройка с вталена форма.

Цена към момента на прегледа: 357 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Жълто ватирано зимно яке с катарама на колана

Зимното яке е елемент, който внимателно избираме за гардероба си. Зимните якета трябва да изглеждат добре и да ви топлят. Днес можем да избираме от различни стилове зимни якета, независимо дали става въпрос за класически стилове якета с дължина до коляното или за различни, интересно скроени якета, които ще се харесат на заобикалящата ви среда. Обхватът е разнообразен. Кое дамско зимно яке ще изберете от нас?

Цена към момента на прегледа: 131 лв

Жълто дамско зимно ватирано яке с козина на качулката

Дебелата кожа, която очертава качулката, ѝ придава елегантен характер и може да бъде свалена при нужда. Спортната класическа кройка отново изглежда много стилна. Якето с ватиране е с дължина до кръста. Ципът е защитен от вятър с капак с контрастни черни копчета.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Дамско зимно яке Gelert Shield Jacket Ld91 с огромна отстъпка

Синьо спортно дамско зимно яке с асиметрични шевове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Спортно зимно яке в цвят каки с козина на качулката

Витирано зимно яке с несменяема качулка и закопчаване с цип. Женствена, плътно прилепнала кройка, повдигната яка, сваляща се нереална кожа на качулката. 2 джоба отпред, метални детайли в черно.

Цена към момента на прегледа: 140 лв