Дамски зимни парки

Обичате небрежната мода и предпочитате практичните дрехи? Предпочитате да носите дамски зимни палта тип “парка”, които са една от най-популярните части от облеклото. Това е яке с качулка, която често е подплатена с изкуствена кожа. Дамското зимно палто тип “парка” често е допълнено с шнур на талията. Просто идеален за лошото зимно време.

Ако времето е хладно и неприятно през студения сезон, дамската зимна парка ще се превърне в най-добрия ви спътник. В края на краищата, той е създаден точно за тежки условия. Късата парка с качулка, закопчана с копчета и асиметрична кройка, ще ви зарадва с добрия си външен вид и функционалност. По-елегантната дреха с кожа на качулката и красиви декорации на джобовете е предназначена специално за по-възрастни жени. Тъмнолилава зимна парка в класическа кройка с големи джобове или каки с шнур на талията и кожена украса ще зарадват младите момичета.

Червена водоустойчива есенна преходна парка за жени

Преминавайте между сезоните със стил с червеното водоустойчиво есенно дамско яке. Това ярко яке е не само наслада за очите, но и съществена част от гардероба ви. То възвестява пристигането на пролетно-есенния сезон и е идеално за леко хладните дни, когато имате нужда от малко допълнителна топлина. Тя е изработена от първокласен водоустойчив материал и ще ви гарантира, че ще останете сухи дори когато небето се отвори. Една от ключовите характеристики на тази парка е несменяемата качулка.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Топло бордо червено ватирано зимно яке с кожа

Насладете се на зимния студ с нашето топло ватирано зимно яке в бордо червено, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това внимателно проектирано яке е не само привлекателно за окото, но и практично. То е изработено от ватиран материал на зимния модел и ще ви държи идеално топло дори в най-студения климат. Несменяемата му качулка добавя допълнителен слой защита от природните стихии, а сваляемата изкуствена кожа, с която е обточена качулката, осигурява допълнително докосване на елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 158 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Обръщаема дамска парка с черна или червена опция

Универсалното дамско яке тип “парка” с възможност за избор на черно или червено е многофункционално и стилно яке, което е идеално за всяка модерна жена. Това яке е проектирано така, че да може да се обръща, което означава, че можете да го носите в черно или червено, в зависимост от настроението или облеклото си. Парката е изработена от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни, така че можете да я носите през целия ден, без да се чувствате натежали или неудобни.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Практична двустранна дамска парка в кафяво-черна комбинация

Загрява, поддържа топлина и сухота. Подчертава стилното ви облекло. Това ще направи зимата ви комфортна. Подходящ модел за студено, лошо, студено време.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Дамска ватирана парка с качулка във вечен дизайн

Дамската ватирана парка с вечен дизайн осигурява максимален комфорт. Тя има практична качулка и цип отпред по цялата дължина. Талията е леко набраздена. Има практични джобове.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Светлосива дамска парка Carin

На първо място всеки ще забележи пухкавата сребриста козина на яката. Тя изпълнява не само декоративна, но и топла функция. Чисто декоративните елементи обаче са черните детайли на прозрачните джобове отпред и логото на марката на ръкава.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Светлорозово ватирано дамско зимно палто

BUNDA VENITA розово.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Удължено зимно яке в цвят каки с бежова кожа

PARK BUNDA MARJORY каки с бежова кожа.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамска парка с качулка и приятна подплата от плюшено мече

Тази къса парка с изкуствена кожа в неутрално черно е любов от пръв поглед. Той ще ви спечели с качеството на материала и цялостния изтънчен дизайн. Модерен елемент, който ще ви накара да се наслаждавате на зимата много по-приятно. Той подчертава вашия отличителен стил. Той ще подчертае очарованието на зимното ви облекло. С него ще се чувствате удобно и стилно. Дамската къса парка има практична вградена качулка с подвижна козина.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Дамска парка с кожа и приятен плюшен хастар

Червената парка с козина и топла плюшена подплата ще освежи зимния ви тоалет. Той ще ви накара да се чувствате удобно и привлекателно. В тази част няма да ви е студено. И това се дължи на кройката, материала и уютната плюшена подплата. В тази парка ще ви бъде приятно и топло.

Цена към момента на прегледа: 165 лв