Висококачествени зимни якета

Когато снегът, студът, сланата и ледените езици излязат навън, това е подходящият момент да облечете качествени зимни якета. За щастие, в този случай качеството не е секси. Точно обратното. Световните модни марки представят колекции с качествени зимни якета както в спортен, така и в елегантен стил. По този начин любителите на комфорта, спортния стил и класиката ще дойдат на себе си.

Марковите зимни якета са с високо качество и наистина ви топлят през най-студените дни на годината. Спортните модели са водоустойчиви и отвеждат влагата от тялото. Елегантните модели с големи кожени качулки, асиметрични закопчалки и кройки, които оформят фигурата, нямат аналог в обществото. Качествените зимни якета включват маркови артикули, които не издържат само един сезон, а вършат работа в продължение на няколко зими!

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Мъжко зелено ватирано зимно яке с качулка Napapijri

С наближаването на зимата нуждата от стилно и същевременно ефективно горно облекло е от първостепенно значение. Не търсете повече от мъжкото зелено ватирано зимно яке с качулка от Napapijri. Това не е просто някакво яке, а отличителна част от известната колекция на Napapijri, която въплъщава изтънченост, издръжливост и устойчивост. Изработен с щателна прецизност, този изолиран модел е направен от ватиран материал, който осигурява максимална топлина, като същевременно гарантира лекота.

Цена към момента на прегледа: 310 лв

Дълго лъскаво черно зимно яке за жени

Насладете се на зимния сезон със стил с дългото лъскаво черно зимно яке за жени. То не е просто обикновена връхна дреха, а символ на устойчива мода и иновативен дизайн. Якето е с пълнеж от революционната изолация EcoDown® на Thoermore – рециклиран материал, който имитира мекотата и топлината на естествения пух, но го превъзхожда, когато става въпрос за изолация и лекота. Изолацията EcoDown® осигурява несравним комфорт и елегантен външен вид, който е много подобен на естествения пух. И все пак го издига на по-високо ниво, като поддържа високи изолационни характеристики и е невероятно лека. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да ви тежи зимното облекло.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Синя мъжка ватирана парка с топла бяла кожа

Ако си търсите стилна и топла парка тази зима, непременно обърнете внимание на мъжката ватирана парка с топла бяла кожа. Това модерно изделие се отличава с едноцветен десен в тъмносиньо и естествен цвят, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Дължината на парка в размер 50 е 90 см, което е перфектната дължина за максимално покритие и топлина. Дългите ръкави и вътрешната еластична лента в подгъва на ръкавите гарантират, че ръкавите остават на мястото си и не пропускат студен въздух.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Кафяво дамско дълго ватирано палто с качулка и кожена обшивка

Дамското зимно ватирано яке в красив староророзов цвят е топло, удобно, неподвластно на времето. Много топло по-дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка с кожа.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Момичета розово зимно яке за планините Nike

Когато става въпрос за стилно и функционално зимно облекло за вашето малко момиче, не търсете повече от розовото зимно планинско яке за момичета от Nike. Това не е просто някакво яке, това е изолираното яке за момичета Nike NSW SYNFL HD JKT G, специално разработено за преходния сезон. То е перфектната комбинация от стил и комфорт, за да изглеждат малките ви принцеси елегантно и да се чувстват топло.

Цена към момента на прегледа: 144,90 лв

Синьо дамско ватирано зимно яке Kara с качулка с подвижна козина

Подгответе се за студения сезон със стил със страхотното синьо дамско ватирано зимно яке Kara. Този шедьовър не само ще ви топли, но и ще ви гарантира, че ще направите смело модно впечатление, където и да отидете. Синият нюанс на якето е смел цвят, който едновременно привлича вниманието и радва, и е идеален за разведряване на мрачните зимни дни. Якето Kara обаче не е само естетика, то е проектирано с мисъл за функционалността.

Цена към момента на прегледа: 652 лв

Сребърно зимно якета за момичета Desigual

Дами и господа, момчета и момичета, позволете ми да ви представя суперзвездата в света на зимните якета – моделът Tierra на Desigual! То притежава усещане за драматизъм благодарение на блестящия си сребрист цвят, който крещи “Хей, студено е! Може и да ти е студено, но при мен това ще се промени ” И момче, изглежда добре на рафта за разпродажби. Нека ви кажа, че това не е просто някакво яке.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дълго кафяво ватирано дамско зимно палто с изключително висока яка

Представяме ви дългото кафяво ватирано зимно яке LHD, което е перфектната комбинация от стил и функционалност. Това яке е проектирано с педантично внимание към детайлите и изработката, за да осигури оптимална топлина и комфорт при тежки зимни условия. Якето е снабдено с цип и закопчалка, за да осигури сигурно и плътно прилепване срещу студа. Качулката на якето може да се сваля, което осигурява гъвкавост в зависимост от метеорологичните условия и личните предпочитания.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Качествено ватирано зимно яке за момчета Alpine Pro с качулка

Не искате да купите ново детско яке за зимата? Търсите ли качествен модел за ежедневно носене, който да е подходящ и за планината? Тогава заложете на доказаната марка Alpine Pro и този модел, предназначен за момчета. Зимното яке за момчета Agoro на известната марка Alpine Pro е изработено от висококачествен, удобен, издръжлив и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Тъмно синьо двустранно дамско зимно яке с козина евтино

Това ще ви хареса напълно! Погледнете това тъмносиньо дамско зимно яке с козина. То не само е на достъпна цена, но и излъчва топлина и комфорт. Това ватирано яке е идеално за зимата и ще ви осигури топлина и мода през студените месеци. Гениалната особеност на това яке е, че то е двустранно! Да, точно така – това е все едно да получите две невероятни якета на цената на едно. То има сигурно закопчаване с цип, което ще ви осигури добра изолация от студа.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Дамско ватирано яке с качулка и кожена украса

Изключително топлото зимно яке с качулка в модерен сив цвят е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Якето е леко подплатено и е изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с качулка, подплатена с кожа. Качулката и кожената обшивка могат да се свалят. Якето има два джоба и един вътрешен джоб.

Цена към момента на прегледа: 185 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Горчица ватирано дълго зимно яке големи размери с практична качулка

Ватираното дамско яке в размер плюс е модерно, практично и удобно. То е с качулка и предно закопчаване по цялата дължина с лепенки. Ефектът на допълнителна защита се осигурява и от практичната висока яка.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Модерно ватирано яке за момичета с малък печат

Уж малките момиченца искат да се харесват и да бъдат момиче за шоу благодарение на хубавите дрехи. Докато външният вид е важен за детето, функционалните характеристики са важни за родителите. Тук е представен модел на зимно яке, което има и двете възможности.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Детско качествено зимно ватирано яке със сваляща се качулка

Детско яке от колекцията на Mayoral. Изолиран модел, изработен от едноцветен материал. Якето е с цип и лепенки. Има сваляща се качулка.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дълго дамско ватирано яке с практична качулка

Дългото дамско ватирано яке с практична качулка и кожена обшивка предпазва от студ, вятър, сняг и дъжд. Има и практични странични джобове. Якето е изработено от висококачествен и издръжлив материал. Закопчава се със скрит цип и лепенки по цялата предна част.

Цена към момента на прегледа: 53,49 лв

Тъмно синьо велурено дамско зимно яке с качулка

Много топло зимно яке с качулка. Изработен е от удобен материал, наподобяващ велур. Тя е мека и приятна на допир. Той е със свободна кройка. Той е изолиран с висококачествена синтетична подложка. Тя има яка със стойка нагоре, която преминава в несменяема качулка с козина и шнурове.

Цена към момента на прегледа: 177 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамско синьо ватирано яке с талия Tommy Hilfiger

Женското ватирано яке Tommy Hilfiger в син цвят е с кройка до кръста. Якето е с практична сваляща се качулка. Изработен е от висококачествен и лек материал.

Цена към момента на прегледа: 329 лв

Дамско изолирано зимно яке с удължена дължина

Как да направите зимния сезон по-приятен? Вземете си това красиво, модерно и непреходно яке. Благодарение на него ще прекарате много зимни сезони със стил и на топло. Модерна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

1 2 3 4