Бяло мъжко зимно яке

Ако си мислите, че белите зимни якета са прерогатив само на жените, много грешите. Мъжете обичат удобството и модерния външен вид също толкова, колкото и дамите. Ватираните, спортни и елегантни модели им пасват като ръкавица. Закопчани с цип или копчета, кожени качулки, бомбета, стоящи и без качулки държат вратата отворена.

Белите мъжки зимни якета с бродерия или моделите в бяло, комбинирани с друг нюанс, просто летят. Зимно бяло яке за мъже в контраст с черни костюми, както и елемент с ледено синьо и червено. Бялото яке на гърба с голяма кожена качулка е идеално за разходки из заснежени планински пейзажи. Джентълмените обичат белите фигури, особено когато карат ски. Толкова добре се съчетава с блестящата снежна покривка. Белият цвят не е предназначен само за тийнейджъри и млади спортисти. Съчетава се с дънки, черни спортни панталони и супермодерни зимни ботуши или боти.

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв