Бяло зимно палто

За някои бялото зимно палто може да се окаже неподходящо за студените месеци, тъй като бързо се замърсява. Но представете си, че се наслаждавате на разходка с него сред заснежен пейзаж? Ще се слееш с тях! Бялото зимно палто със сигурност не е за деца и мъже без вкус, а за взискателни дами, които наистина искат да изглеждат добре и да са в крак с ритъма на модните тенденции.

Бялото зимно палто под седалището е идеалният избор, защото запазва топлината на една много привлекателна част от женската фигура. Някои дами харесват фиксирана качулка, а други се нуждаят от допълнително висока яка. Дългото бяло палто до коляното с черно закопчаване е абсолютно очарователно, както и полудългият модел с цип и бяла кожена яка. Бялата зимна дреха с ребра, висока яка и закопчалка на талията ще привлече вниманието дори на най-взискателните клиенти. Къси или дълги, с козина на яката и с изправена яка, белите зимни палта символизират лукс!

Дълго бяло мъжко зимно яке с кожа отвътре

Подгответе се за зимния сезон с най-зашеметяващото допълнение към гардероба си – дългото бяло мъжко зимно яке! Това яке е внимателно проектирано, за да осигури максимална топлина и комфорт през мразовитите зимни месеци. А какво го прави толкова специално? Това е топлата, препечена вътрешна подплата от сива кожа, която ви обгръща в уютната си прегръдка. Щом пъхнете ръцете си в ръкавите, веднага ще усетите мекотата на козината върху кожата си и мигновения прилив на топлина, който тя ви осигурява. Сякаш непрекъснато сте обвити в топла прегръдка!

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Дълго дамско бяло вълнено палто с качулка

Дългото бяло вълнено палто за жени с качулка е универсално и елегантно допълнение към гардероба на всяка жена. Традиционно изработена от висококачествена вълна, тази стилна връхна дреха предлага баланс между комфорт, топлина и модерен дизайн. То е перфектната комбинация от функционалност и естетическа привлекателност, което го превръща в незаменим аксесоар за по-студените сезони.

Цена към момента на прегледа: 90 лв