Бяло дамско зимно яке

В най-студените дни на годината не може да се мине без топли и същевременно стилни дрехи. Как бихте искали бяло дамско зимно яке? В бял модел всяка жена ще привлече внимание. Бялото е символ на чистота и нежност, съчетава се отлично с други цветове, а в снежинките ще накара представителките на нежния пол да се носят като облак.

С бяло дамско зимно яке ще спечелите, където и да се намирате. Ски моделите са подходящи не само за планината, а ежедневните модели са подходящи за всекидневно носене. Бялото зимно яке с пера е топло и най-добро в дължина под дупето! За офиса и фирмата добре ще подхождат по-дълги бели якета в елегантен стил с фиксирана качулка и кафяво или черно кожено палто. Късите бели якета с цип или ципове ще привлекат младите котки. Бяло зимно яке с катарама и голяма бяла яка около врата ще ви топли и ще очарова всички минувачи.

Евтино бяло ватирано вълнено яке за жени

Дами, търсите ли стилно, но достъпно зимно яке? Вижте това. Със своята ватирана кройка и основен модел това яке е идеално както за преходното време, така и за суровите зимни месеци. Дългите ръкави и детайлите на качулката осигуряват допълнителна топлина и защита от лошото време. Но какво отличава това яке? Материалът, разбира се!

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамско бяло изолирано ватирано зимно яке евтино

Женското изолирано ватирано яке е оборудвано с практична качулка и джобове. Затваряне с цип. Дългите ръкави са завършени с маншет. Якето в леко разкроена кройка е модерно, удобно, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерно изолирано бяло дамско зимно яке с практична качулка

Излезте в студеното зимно време със стил. Направете най-нелюбимия сезон по-приятен с красиво, висококачествено яке. Изберете бяло, което ще допринесе за свежия външен вид на всеки. Кога другаде, освен в зимния мрак да изберете бялото. Дамското зимно яке с качулка е модерно, качествено, вечно, удобно. Стилното яке с удължена дължина до средата на бедрото ще предпази гърба ви от студа.

Цена към момента на прегледа: 240 лв

Луксозно дамско ски яке, изработено от висококачествен материал

Дамското яке Colmar L.SKI JACKET ще ви осигури комфорт през целия ден на пистите. Ще оцените не само стилния му външен вид, но и многото му практични функции като колан за сняг, ергономично оформени ръкави с ципове, разтегателни маншети, джоб за ски карта, водоустойчиви ципове и много други.

Цена към момента на прегледа: 1156 лв

Дълго бяло ватирано зимно яке с качулка Under Armour за жени

Технология Storm – водоотблъскваща повърхностна обработка, водата се стича по материала и не попива, технология ColdGear® – запазва топлината на тялото дори в студено време.

Цена към момента на прегледа: 395 лв