Блестящо зимно яке

Уморени сте от безкрайните мразовити дни? Подправете ги с вечни дрехи, които ще ви помогнат да преодолеете ледените езици и снежните потоци. Наблегнете на оригиналните лъскави зимни якета, които се предлагат в множество цветове и дизайни. Само си представете как ще заблестите в лъскаво черно зимно яке с подвижна качулка, която се закопчава и закопчава с цип! Блестящият и гладък материал е интересен на допир и ще привлече вниманието на много мъже!

Лъскавото зимно яке отново е на мода, особено с хубави ребра и смели цветове. Можем да споменем злато, сребро, червено, лилаво и синьо! Направете дългата зима по-весела и разнообразете гардероба си с необичайна дреха. Дамите с вкусен, апетитен характер могат да изберат късо яке с ребра в розово, а истинските шоугърли ще харесат изключително леките, лъскави зимни якета с кожени качулки и контрастни вложки.

Дълго лъскаво черно зимно яке за жени

Насладете се на зимния сезон със стил с дългото лъскаво черно зимно яке за жени. То не е просто обикновена връхна дреха, а символ на устойчива мода и иновативен дизайн. Якето е с пълнеж от революционната изолация EcoDown® на Thoermore – рециклиран материал, който имитира мекотата и топлината на естествения пух, но го превъзхожда, когато става въпрос за изолация и лекота. Изолацията EcoDown® осигурява несравним комфорт и елегантен външен вид, който е много подобен на естествения пух. И все пак го издига на по-високо ниво, като поддържа високи изолационни характеристики и е невероятно лека. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да ви тежи зимното облекло.

Цена към момента на прегледа: 443 лв

Нефритено зелено зимно яке със сребърна украса и топъл вътрешен плюш

Да ви представя най-новото попълнение в зимния ви гардероб – нефритено зелено ватирано зимно яке от LHD. То е красиво произведение на изкуството, което е комбинация от функционалност и мода. Якето е проектирано с нотка на изтънченост и елегантност, която е трудно да бъде пренебрегната. Отличителният му нефритенозелен цвят, напомнящ за спокойни пейзажи и тихи гори, го превръща в открояващ се елемент във всяка тълпа. Изпълнено е с декоративни сребърни елементи от вътрешната страна и качулката, които придават разкош на цялостната визия

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Късо дамско яке с ватиран дизайн и качулка

В гардероба ви не трябва да липсва уникално дамско яке. Той ще пасне идеално на облеклото ви и ще ви предпази от студа и лошото време. В зависимост от кройката си дамските якета могат лесно да се комбинират с панталони, рокли или поли.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Стилно дамско ватирано яке с гланцово покритие

Ватирано яке с лъскав ефект и подплата от рециклиран полиестер. Якето е оборудвано с практична качулка и джобове. Това модерно дамско яке ще освежи гардероба и зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Лъскаво черно мъжко зимно яке с голяма качулка

Мъжко зимно яке, обогатено с подвижна и регулируема качулка. Якето се закопчава с цип. Той е изолиран с кожена подплата, което го прави подходящ през студените зимни месеци. Той е снабден с два външни и един вътрешен джоб. Това мъжко зимно яке е подходящо за ежедневно носене и може да се комбинира в различни стилове.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Преходно дамско яке с къса кройка

Яке, подходящо специално за преходния период, ще ви впечатли от пръв поглед, както и вие в него. Той привлича погледа с красив и смел оранжев цвят, който ще допринесе за свежия ви външен вид. Ефектът се подсилва от контрастната черна вложка. Якето ще ви прави само най-добрата компания, особено в студените дни през есента или пролетта, а също и през по-мекия зимен сезон.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Ултралеко мъжко зимно яке Blue Alpine Pro

Мъжкото Зимно яке Alpine Pro в красив тъмносин дизайн впечатлява с външния си вид и най-вече с характеристиките си. Яке, което доминира със своята целенасоченост. Стилният модел е изработен от висококачествен материал, който е водоустойчив и изключително лек. Връхно облекло, което доказва, че зимното облекло не трябва да бъде неудобно, обемисто и тежко.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Гланцирано сребърно мъжко зимно яке Alpha Industries

Стилно зимно яке, в което просто ще блеснете.

Цена към момента на прегледа: 594 лв

Модерно сиво ватирано дамско яке Heine с пух

Пощенски код. С качулка. Вътрешен джоб. Странични джобове с приплъзване. Плътен цвят. Пухено перо. Ватирано яке. Топла подплата. Квилинг. Шевове в един тон. Гладка тъкан.

Цена към момента на прегледа: 118 лв