Бежово зимно палто

За всички жени, които не могат да решат какво зимно палто да носят, предлагаме бежово. Бежовото зимно палто е рязко елегантно и се съчетава перфектно с други нюанси на дрехите. Независимо дали сте избрали късата или дългата версия, ще останете доволни. Една от най-популярните дължини е тази, която покрива седалището, защото така ще запазите основния си актив на топло!

Предпочитат се светло и тъмно бежово или комбинация от бежово с черно, бяло или кафяво. Бежовото спортно палто е подходящо за ежедневието, приляга като ръкавица и е подплатено с черни шевове и вложки отстрани. С вкус, козина около врата и елегантни златни ципове, дамското палто ще привлече истинските дами. Дългото палто с качулка в бяло от мек топъл и кадифен материал ще привлече дори тийнейджърките. Ватираното бежово палто във френски стил е подходящо за офиса и за среща. Бежовото палто с кожена яка или моделът без яка са хит!

Дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка

Дами, омръзнаха ли ви зимните палта, които ви карат да изглеждате като ходещ гардероб? Имам новина за вас! Предлагаме ви дълго топло бежово ватирано дамско зимно палто с качулка. Да, то е толкова фантастично, колкото звучи. Представете си, че можете да се въртите в него и същевременно да ви е топло. Това палто не се изчерпва само с това да ви накара да се почувствате като мода при минусови температури, о, не, то има и модерни емблеми от изкуствена кожа на ръкавите. Защото защо ръцете ви да пропуснат цялата стилна акция, нали?

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дълго дамско бяло вълнено палто с качулка

Дългото бяло вълнено палто за жени с качулка е универсално и елегантно допълнение към гардероба на всяка жена. Традиционно изработена от висококачествена вълна, тази стилна връхна дреха предлага баланс между комфорт, топлина и модерен дизайн. То е перфектната комбинация от функционалност и естетическа привлекателност, което го превръща в незаменим аксесоар за по-студените сезони.

Цена към момента на прегледа: 90 лв