Зимни палта

Модерно дамско ватирано зимно палто SAM73 Alexandra

Дамско зимно палто с качулка и дизайнерски шевове. Предни джобове със закопчалка. Предлага се в три цвята.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамско дълго зимно яке с качулка в прахово розово

Дълго дамско зимно яке в прахово розово с качулка с модерен и непреходен дизайн. Много топло дълго зимно яке с качулка. Якето е леко подплатено, ватирано и изолирано с пълнеж от синтетичен пух. Моделът е с яка, която преминава в качулка с кожа. Качулката не може да се разкопчава.

Цена към момента на прегледа: 252 лв

Модерна дамска парка с качулка и топла подплата

Кафяво-червената дамска парка е подходяща за есента/зимата. Има закопчаване с цип и закопчалка, а качулката не може да се сваля. Топла подвижна подплата – плюш отвътре. Може да се регулира на талията и в долната част с помощта на шнурове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

През последните години започнаха да се носят зимни палта. Те са дори по-популярни от зимните якета, които всички обичат да носят по пистите или когато се наслаждават на снега. Зимното палто е елегантно, топло и дизайнерско. Не винаги е по-дълъг, но в много случаи покрива поне дупето! Това е безценно през студените дни на годината, защото сланата попада на всички правилни места!

Зимните палта за мъже и жени имат стил и се съчетават с дънки и официални дрехи. Токчетата, ботушите и спортните обувки са им приятели. Някои зимни палта имат елегантен характер, закопчаване с копчета, голяма яка или изобщо нямат яка. При лошо време ще оцените и палтата със спортна кройка, които се носят в свободното време и на работа. Модерният дизайн, топлинният комфорт на най-високо ниво, разнообразието от цветове и декоративни елементи, както и функционалните характеристики играят основна роля! Зимните палта са любими на мъжете и жените в различни цветове, кройки и дизайн!