Детски зимни якета

Модерно ватирано яке за момичета с малък печат

Уж малките момиченца искат да се харесват и да бъдат момиче за шоу благодарение на хубавите дрехи. Докато външният вид е важен за детето, функционалните характеристики са важни за родителите. Тук е представен модел на зимно яке, което има и двете възможности.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Детско качествено зимно ватирано яке със сваляща се качулка

Детско яке от колекцията на Mayoral. Изолиран модел, изработен от едноцветен материал. Якето е с цип и лепенки. Има сваляща се качулка.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дълго палто за момичета с ватиране и сваляща се качулка

Избирате ли правилните връхни дрехи за зимата за дъщеря си? Искате ли да зарадвате внучката или племенницата си и да й подарите хубаво палто? Дори и малките момичета искат да бъдат момиче на шоуто и със сигурност ще дефилират много в този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Детско ватирано качествено зимно яке със сваляща се качулка

Мослите ли да си купите детско яке? Тогава не се колебайте да разчитате на този качествен модел. Тя е отлична както в материално, така и в практическо отношение. Усъвършенстваният дизайн на якето ще гарантира, че на детето ви ще бъде топло и няма да му е студено. Моделът на якето е подходящ както за града, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Сиво норвежко ватирано зимно яке за момчета

Поправен качулка. Два джоба. Памук. Много лек, топъл материал. Дишащ.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Момичешко ватирано зимно яке Alpine Pro за планината и града

Няма нищо по-хубаво от практичните и качествени дрехи. При детските дрехи това важи с двойна сила. Това е качествен модел на детско зимно яке. Подходящ е за планината, за каране на ски и за града. То ще ви зарадва със своето качество, многостранна употреба и разумна цена.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Детските зимни якета се носят от момчетата и момичетата още през студеното есенно време. Нищо чудно, защото в много случаи е дори по-студено, отколкото през зимата. Ски якетата, както и модните и дизайнерски елементи, не са за изпускане в гардероба на едно малко момиче или момче! Момичетата не могат да се наситят на розово, лилаво, бяло, тюркоазено или оранжево. Момчетата предпочитат синьо, зелено или сиво. Комбинациите от цветове, каретата, малките точки и други асиметрични форми са много красиви.

Якетата за ски и сноуборд са идеални за планината, с издръжлив воден стълб и топлоизолация. Лепените шевове, вентилацията под мишниците, предпазителят на брадичката, джобовете с цип, вътрешният джоб, регулируемият подгъв и коланът за сняг не правят изключение. На детските зимни якета не трябва да липсват светлоотразителни елементи. Когато тръгват на училище през зимната сутрин, е толкова тъмно, колкото и когато се връщат.