Дамски зимни палта

Модерно ватирано дамско яке Puma в кафяво

Модерното дамско ватирано яке Puma в кафяво ще ви топли през зимата. Той предпазва от студ, вятър, слана и сняг. Якето е с интегрирана качулка и скрит цип по цялата дължина на предната част.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Модерна дамска парка с качулка и топла подплата

Кафяво-червената дамска парка е подходяща за есента/зимата. Има закопчаване с цип и закопчалка, а качулката не може да се сваля. Топла подвижна подплата – плюш отвътре. Може да се регулира на талията и в долната част с помощта на шнурове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Веднага щом настъпи студеното време, жените се появяват по улиците с модерни зимни палта. Някои предпочитат елегантни дълги модели, а други – спортни. И двата варианта трябва да са модерни и топли. Дълги зимни макси палта със закопчаване, елементи в стил халат, кожени палта, които се вписват като ръкавица в компанията.

Пелерините се харесват заради удобството и небрежния си стил. В това отношение оригиналността е гарантирана. В тенденцията са и дамските зимни палта oversize – модели с големи размери. Безсмъртната парка е изолирана и затова служи добре в мразовито време. Дълги и къси зимни палта в тъмни и пастелни цветове със или без кожена яка и качулка ще създадат невероятен тоалет. Модерни зимни палта с вратовръзка, закопчани и с цяла дължина, черни и лилави цветове, спортни и с вкус – тези палта са хит!